Bu neyin kafası!

Güncelleme Tarihi:

Bu neyin kafası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 11:57

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak üç Anadolu maçı cuma günü saat 19.00'da yapılacak. Esas bomba ise İstanbul 1. Amatör Lig'de patladı. Cevatpaşaspor-Cerrahpaşaspor maçı geçtiğimiz cumartesi sabahı 09.00'da oynatıldı. İstanbul'un çeşitli yerlerinden gelen futbolcular, maça yetişmek için sabah 05.00'te kalkmak zorunda kaldı. Ve sabahın o saatindeki maçı sadece '1' taraftar izledi.

Haberin Devamı

Türkiye, bir gariplikler ülkesi. Gün geçmiyor ki, ülkemizin herhangi bir köşesinden ilginç ve spekülasyona açık bir olay yaşanmasın...

Futbol ligleri fikstüründe görülen 'anlaşılması güç' kararlar, resmen 'bu neyin kafası' dedirtti. İşte tarihe geçecek 2 garip olay:

SÜPER LİG'DEKİ ÜÇ MAÇ NEDEN CUMA GÜNÜ VE AYNI SAATTE?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig 13. haftasında 27 Kasım Cuma günü oynanacak üç karşılaşmayı da aynı saate koydu.
Antalyaspor-Osmanlıspor, Çaykur Rizespor-Torku Konyaspor ve Bursaspor-Kayserispor karşılaşmalarının tamamı saat 19.00'da başlayacak.

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE BU HAFTA OYNANACAK MAÇLARIN PROGRAMI:

Bu neyin kafası

Futbolseverler, sezonun daha ortası bile gelmemişken Anadolu'da oynanacak üç maçın saat 19.00'a alınmasının sebebini anlamaya çalışıyor ve TFF'den bir açıklama bekliyor.

CUMARTESİ SABAH 09.00'DA MAÇ OYNATTILAR
İkinci olayımız geçtiğimiz hafta sonu İstanbul 1. Amatör Lig'de yaşandı... 'amatorlig.net'in haberine göre, Cevatpaşaspor'un Cerrahpaşaspor'u 4-2 yendiği karşılaşma sabah 09.00'da oynandı. 
Bu neyin kafası
SABAH 09.00'DAKİ MAÇI SADECE '1' KİŞİ İZLEDİ
Bayrampaşa Belediyesi Stadı'nda yapılan maç cumartesi sabahı çok erken saatte oynandığı için sadece bir kişi izledi. Serkan adlı Cevatpaşaspor taraftarı (üstte), 22 oyuncunun seremonide, "Türk futbolu için üç defa sağol, sağol, sağol" demelerine başına karşılık verdi.
Bu neyin kafası

İstanbul 1. Amatör Lig'de geçtiğimiz cumartesi sabahı 09.00'da oynatılan Cevatpaşaspor-Cerrahpaşaspor maçının yardımcı hakemi ve gözlemcisi kadındı.

Haberin Devamı

Bu neyin kafası

"NORMALDE 150-200 TARAFTARA OYNUYORUZ"
Konuyla ilgili açıklama yapan Cevatpaşaspor Genel Kaptanı Umur Aygün, normalde en az 150-200 taraftara oynadıklarını, ancak maçın çok erken saatte yapılması nedeniyle Cerrahpaşaspor karşılaşmasına sadece bir kişinin geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

"FUTBOLCULAR SABAH 05.00'TE KALKIP MAÇA GİTTİ"
Aygün, "Oyuncularımızı maç kahvaltısı için sabah 09.00'da kulübe davet ettik ancak çoğu geç kaldı. İstanbul'un değişik yerlerinden gelen sporcularımız var. Sabah 05.00'te evinden çıkan olmuş. Buna rağmen maç saatine zor yetişenler oldu. Bu sorun bizim gibi birçok takımın başına geliyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!