Bu maç bizim için çok önemli

Güncelleme Tarihi:

Bu maç bizim için çok önemli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2010 00:00

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Manisaspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi.

Ligin 22. haftasında Manisaspor ile 20 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'de sahasında karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda basına ve taraftara açık yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Taraftarların coşkulu tezahüratlarla takıma destek verdiği antrenmana, kırmızı kart cezalısı Souleymane Keita ve sakatlıkları bulunan Sedat Bayrak ile Yasin Çakmak dışında tüm futbolcular katıldı.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, takımın moralinin iyi olduğunu, 3 puan için mücadele edeceklerini belirterek, “Sahamızda oynuyoruz, dolayısıyla kendimize güvenimiz iyi. Bugün Tahkim Kurulu'ndan Mehmet'in durumunu bekliyoruz. Yarın çok hafif idman yapıp hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
Ertuğral, statta yapılan idmanlarda konsantrasyonun zor olduğunu, ancak hava sıcaklıklarının arttığını, bundan sonra ayda 1-2 kez stadyumda taraftarlara açık antrenman yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yaklaşık 2 saat süren idmanı, Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yöneticiler Ekrem Munar, Faruk Taşseten, Mehmet Ali Topal ve Harun Türkoğlu da izledi.

Antrenman sonrası Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve borsa yönetimi, teknik direktör Muhsin Ertuğral, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve futbolculara baklava ikram etti.

Bu arada, Denizlispor maçında rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Mehmet Yıldız'ın cezasının 1 maça indirilmesi için Tahkim Kurulu'na başvurulduğu, kurulun kararının beklendiği belirtildi. Geçen haftaki Diyarbakırspor maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Yasin Çakmak'ın tedavisinin ise Ankara'da sürdüğü kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!