Bu kez ikide iki olsun

Güncelleme Tarihi:

Bu kez ikide iki olsun
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 01, 2009 00:00

İlk hafta Panathinaikos’u deplasmanda devirerek liderliği ele geçiren G.Saray, Sturm Graz’ı ağırlarken, Twente’ye kaybederek iyi başlangıç yapamayan F.Bahçe de Moldova’da Sheriff’e konuk olacak.

Haberin Devamı

AVRUPA Ligi’nde F Grubu’na Panathinaikos galibiyeti ile başlayan Galatasaray, ikinci maçında Avusturya temsilcisi Sturm Graz’ı ağırlıyor. Hollandalı Bas Nijhuis’in yöneteceği karşılaşma sonunda sarı kırmızılı takım 2’de 2 yaparak gruptan çıkma konusunda rahatlamak, ilk maçını evinde Dinamo Bükreş’e karşı 1-0 kaybeden S.Graz ise puanla tanışmak istiyor. Temsilcimizde Gökhan Zan ve Emre Güngör’ün sakatlıkları bulunuyor. Grubun diğer mücadelesinde ise saat 22.05’te Dinamo Bükreş, seyircisiz maçta Panathinaikos’u konuk edecek.

HAKEM:Bas Nijhuis
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 22.05
TV TNT - Euro Futbol

GALATASARAY

Leo Franco Sabri Servet Emre Aşık Hakan Balta Mustafa Sarp Ayhan Elano Arda Keita Baros

S.GRAZ

Gratzei Schildenfeld Sonnleitner Feldhofer Kandelaki Weber Hlinka Hölzl Muratovic Jantscher Beichler

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, grubundaki ikinci maçında Moldova’nın Sheriff takımıyla karşılaşıyor. H Grubu’na Twente yenilgisi ile baÅŸlayan ve bu nedenle Sheriff deplasmanında mutlak galibiyeti hedefleyen sarı lacivertlilerde Güiza, Dos Santos ve Gökhan sakatlıkları nedeniyle yok. Sheriff ilk maçında Steaua BükreÅŸ ile deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. F.Bahçe’nin de yer aldığı H Grubu’nun diÄŸer mücadelesinde yine saat 20.00’de Twente, Steaua Bükreş’i ağırlayacak.  Â

HAKEM: Aleksandar Stavrev
STAT: Sheriff
SAAT: 20.00
TV: Euro Futbol

SHERIFF

Namasco Da Costa Tarkhnishvili Verbetchi Volkov Balima Rouamba Erokhin Tsynya Rodriguez Kuchuk

FENERBAHÇE

Volkan D. Önder Bilica Lugano R.Carlos Kazım Emre cristian Vederson Alex Semih

Futbol şöleni yine D-Smart’ta

TÜRKİYE, UEFA Avrupa Ligi heyecanını bu gece bir kez daha D-Smart ekranlarında yaşayacak. Futbol şöleni, Fenerbahçe’nin deplasmanda Moldova ekibi Sheriff karşısında çıkacağı maçla başlayacak. Bu karşılaşma saat 20.00’den itibaren D-Smart 42. kanaldaki Euro Futbol’dan canlı yayınlanacak. Ardından kameralar Ali Sami Yen Stadı’na çevrilecek. Galatasaray’ın Avusturya temsilcisi Sturm Graz’ı ağırlayacağı mücadele saat 22.05’ten itibaren Euro Futbol’un yanı sıra 21. kanal TNT’den de naklen ekranlara gelecek. Mücadeleyi HD farkı ile izlemek isteyenlerin adresi ise 112. kanal HDTV Smart olacak. Ayrıca kupada F.Bahçe’nin grubundaki Twente-Steaua Bükreş karşılaşması 20.00’de, G.Saray’ın grubundaki Dinamo Bükreş-Panathinaikos maçı da 22.05’te 40. kanaldan yayın yapan Futbol Smart’ta olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!