Bu havayı sakın bozmayın

Güncelleme Tarihi:

Bu havayı sakın bozmayın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2008 00:00

Mükemmel bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Milli Takımlar Teknik Direktörü futbolcularını tebrik etti, "Hepinize güvenim sonsuz. Sizler birçok zorluğun üstesinden gelecek kapasiteye ve güce sahipsiniz" dedi.

AVRUPA Şampiyonası için geri sayıma geçen Millilerimiz, Almanya’daki hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, Slovakya karşısında alınan 1-0’lık galibiyet moralleri yükseltti. İlk hazırlık maçında sergilediği olumlu futbol ve yeni oyuncuların takıma uyumu da başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere milli takım kurmaylarının yüzünü güldürdü. Galibiyet için futbolcularını kutlayan Fatih Terim, "Hepinize güvenim sonsuz. Sizler birçok zorluğun üstesinden gelecek kapasiteye ve güce sahipsiniz. Sakın bu havayı bozmayın" diyerek hepsini tek tek tebrik etti.

MSN ile hasret gideriyorlar

Mükemmel bir kamp ortamında çalıştıklarını ve Avrupa Şampiyonası’na tam anlamıyla hazır olarak gireceklerini ifade eden Fatih Terim, "Yeni bir takımız ve Slovakya karşısında da bazı oyuncular ilk kez birlikte forma giydi. İyi başlamak her zaman çok önemlidir. Biz ilk etapta bunu gerçekleştirdik. Slovakya karşısında futbolcularımın performansı iyiydi. Her geçen gün daha da iyi olacağız. Bu çocuklar büyük bir özveriyle çalışıyorlar ve sahaya çıktıklarında da aynı şekilde oynuyorlar. Sakat oyuncularımız da aramıza katıldığında istenen düzeye geleceğiz. Bize olan güvenleri boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.

Fatih hoca, kampta ay yıldızlı oyuncuların rahat etmesi için de elinden geleni yapıyor. Futbolcuları için mümkün olan tüm imkanları sağlayan Terim, oyuncuların bilgisayarlarının kolay kullanımı için özel bir ekibi hazır bekletiyor. Odalarında tek kalan ve laptoplarının başında MSN ile aileleriyle hasret gideren futbolcular, idmanlardan geriye kalan vakitlerini dinlenerek geçiriyorlar.

Menemen listebaşı

Kampta ise ağabeylik görevini takımın en kıdemlisi olan kaleci Rüştü üstlenmiş durumda. Kaptan, her arkadaşıyla tek tek görüşüp durum değerlendirmesi yaparken, onların sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. İdmanlarda futbolcuların büyük bir hırsla çalışmalarının yanısıra aralarındaki samimi ortam da dikkat çekiyor. Arkadaşlık uyumunun üst düzeyde olması Fatih Terim’i en çok memnun eden faktör. Fatih Terim’in, Türkiye’den getirttiği aşçı Mustafa Alkan’ın menüleri de futbolcuların keyfine keyif katıyor. Oyuncuların çoğu sabahları menemeni tercih ediyor. Ay yıldızlı futbolcuların menülerini çorba, pilav, et ve tavuk ızgara, zeytinyağlılar ile makarna süslüyor. Milli oyuncular bol bol meyve tüketirken en çok muz ile üzüm tercih ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!