Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2007 00:00

yaratın

İstanbul Modern, temmuz ve ağustos aylarında 6-12 yaş grubu çocuklara yönelik Yaratıcı Atölye’ler gerçekleştiriyor. Bugün "Fotoğrafın İçine Girmek" başlıklı etkinlik var. Çocuğunuzun, İstanbul Modern’de sergilenen Andreas Gursky ve Ahmet Polat’ın fotoğraflarının özelliklerini ve sanatçılar arasındaki biçem farklılıklarını keşfedeceği bir atölye çalışması. Detaylı bilgi ve rezervasyon için: (212) 334 73 22. www.istanbulmodern.org

beyazlatın

Sally Hansen’ın yeni ruju, sürüldüğünde dişleri olduğundan daha beyaz ve parlak gösteriyor. Amerika’nın en iyi dudak parlatıcısı seçilen Smile Brightening Treatment’ın içeriğinde özel renk pigmentleri, optik beyazlatıcı inciler ile bazı bitki özleri var. Dudaklarınızdan yansıyan renk, dişlerinizdeki sarı tonları gizlemeye ve beyaz tonları vurgulamaya yardımcı oluyor. Eczanelerde satılan ürünün fiyatı 22 YTL.

yarışın

Silk&Cashmere, markanın kimliğiyle bütünleşecek bir desen arayışında. Saf kaşmir koleksiyonunda, yaşam boyu kullanılacak bu desen, ipek ve kaşmire yakışan, sofistike ve duru bir ayrıntı olacak. Siz de bir desen tasarlayıp, 31 Aralık 2007 tarihine kadar uzatılan yarışmaya katılabilirsiniz. Kazanan yarışmacı, Silk&Cashmere’in St.Moritz ya da başka bir yurtdışı mağazasına 4 günlük gezi, 5000 dolar ödül ve Silk&Cashmere Genel Müdürlüğü’nde 3 ay staj imkanına sahip olacak.

gidin

Yeni Türkü, 15 Temmuz Pazar akşamı, 21.00’de Altınoluk Antandros Amfi Tiyatro’da. Akdeniz müziğinin eskimeyen grubu, eski ve yeni şarkılarından harmanladıkları repertuvarını seslendirecek. Biletler biletix’te 20 YTL.

sürün

Kozmetik zinciri Watson’da güneşten koruyucu ürünler yüzde 20-25 indirime girdi. Watson’ın kendi markasının dışında Nivea, Ambre Solaire, Loreal, Hawaiian Tropic marka koruyucuları da bulabiliyorsunuz.

katılın

Bu hafta sonu Sheraton Ankara The Mall önündeki bahçede "Alışveriş Sokağı" kuruluyor. 14-15 Temmuz’da alışveriş merkezinin içindeki markalar sokağa çıkacak, gün boyunca müzik ve resim gibi farklı sanat dallarından örnekler sergilenecek. Akordeoncu, pamuk helvacı, macuncu da sokakta dolaşırken rastlayacağınız diğer güzellikler arasında.

dinleyin

İstanbul Jazz Center’da bu akşam ve yarın akşam, saat 22.00’de Freddy Cole Quartet’i dinleyebilirsiniz. Çok yönlülüğü ile ağabeyi Nat King Cole’a benzetilen Freddy Cole, ses tonu olarak Frank Sinatra veya Billie Holiday ile karşılaştırılıyor.

alın

Erkek giyim markası Ramsey’de yüzde 40 indirim başladı. Gömlekten trikoya, tişörtten ayakkabıya, cüzdandan iç çamaşırına kadar her şeyi bulabilirsiniz. Nakit ödemelerde ek olarak yüzde 5 indirim ve kredi kartına 6 taksit olanağı var.

deneyin

Anatomik, yorgunluğu hissettirmeyen, ayak sağlığı ve vücut duruşundaki dengeyi koruyan ürünleriyle bilinen Ceyo’da rengarenk plaj terlikleri bulabilirsiniz. Hem erkek, hem de kadın modelleri var. Fiyatları 35-65 YTL arasında.

rahatlayın

Firefly Chill Out, Türkiye’ye yeni gelen bir içecek. İçince hem serinliyor, hem de stresten arınıyorsunuz. İçeriğindeki bitkiler rahatlamanızı sağlıyor. Limon, turunçgil, melisa, tarçın ve tüm dünyaca şifası bilinen bitkiler, İngiliz bitki bilimcilerin danışmanlığında bir araya getiriliyor. Hiçbir katkı maddesi yok. Kafe, restoran, pastane, şarküteri, spor ve spa merkezlerinde bulabilirsiniz.

giyin

Adil Işık’ın yaz koleksiyonu da yüzde 50 indirimde. Çiçek ve grafik desenli elbiseler, asimetrik etekler, şifon tunikler, bermudalar, plaj kıyafetleri, salopet ve saten tayyörler bulabilirsiniz.

gülün

Komedyen Cem Yılmaz, CMYLMZ isimli stand-up gösterisi ile yarın Antalya’da. 21.00’de Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda başlayacak gösterinin bilet fiyatları 45-66 YTL arasında.

bağışlayın

Ariel ile Tansaş, ÇATOM’un da (Çok Amaçlı Toplum Merkezleri) desteğini alarak bir kampanya başlattı. 22 Ağustos’a kadar Tansaş mağazalarındaki kutularda hafta sonları toplanacak kullanılmış giysiler, Ariel temizliğinden geçerek Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ihtiyacı olanlara dağıtılacak.

izleyin

Uluslararası Çeşme Şarkı Yarışması, yarın Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenleniyor. Saat 21.00’de başlayacak yarışmanın bilet fiyatları kategorilere göre 15 ile 75 YTL arasında. Biletix’ten alabilirsiniz.

kaçırmayın

İstanbul’da Cibali ve Moda’da iki restoranla hizmet veren Cibalikapı Balıkçısı, albümlendi. Kurulduğu günden beri misafirlerine rembetiko dinleten mekanın artık kendi adını taşıyan bir albümü var. Kalan Müzik, Cibalikapı Balıkçısı için eski taş plak kayıtlarından derlenen Rembetiko CD’si hazırladı. İçinde 22 şarkı var. Sayılı olarak basıldı ve Cibalikapı’nın müdavimlerine anı olarak dağıtılıyor. Albüm şu sıralarda kitapçıklı olarak "Rembetiko 3" adıyla piyasaya da sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!