Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2006 00:00

görün

Dünya basınının en prestijli ödüllerinden World Press Photo Sergisi, İFSAK tarafından İstanbul’da Karşı Sanatlar Galerisi’nde bugün açıldı. 11 Şubat’a kadar sürecek sergide 2005 yarışmasında ödül alan basın fotoğraflarını görebilirsiniz. Sergiyi Hollanda Başkonsolosluğu ve TNT Express Türkiye destekliyor. Karşı Sanatlar Galerisi, İstiklal Cad. Elhamra Pasajı No 258 Kat 2 Beyoğlu.

dinleyin

Cem Mansur yönetimindeki Akbank Oda Orkestrası’nın 25 Ocak’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, 26 Ocak’ta CRR Konser Salonu’nda vereceği konserin adı "Salzburg’dan Doğuya Doğru." Solist, kemancı Mayumi Fujikawa. Mozart’ın doğumunun 250’nci yılı bu yıl kutlanıyor. Konserde Mayumi Fujikawa’nın orkestra eşliğinde çalacağı eserlerden biri de, Mozart’ın Türk Konçertosu olacak.

seçin

Sarar’ın 2005-2006 Sonbahar-Kış koleksiyonu şu anda kış indiriminde. Sarar Shop’larda giysilere bakmanız mümkün.

tadın

İstanbul Elmadağ’da Spazio Restoran’da 21-29 Ocak haftası risotto haftası olarak ilan edilmiş. Ançüezli, rakı ve kavunlu, kayabalığı ve deniz taraklı çıtır risotto gibi özel çeşitleri bu süre içinde tadabilirsiniz. Rezervasyon
için Hyatt Regency Istanbul: 0212-368 12 34.

deneyin

Breil Style, kare kasasıyla tanınan bir saat markası. Şimdi 3 yeni versiyonu var. Swarovski kristalleri, kadranı aydınlatıyor ve yeni Style’ı minimalist bir aksesuvar yapıyor. Kadranlar pembe ve siyah sedeften.

bakın

B&T Design’daki Alp Nuhoğlu’nun tasarladığı bu sandalyelere Pera adı verilmiş. Çift olarak tasarlanmış ama ayrı ayrı da alınabiliyor. Fiyatı 204 YTL.

deneyin

Zoberade, alkol tüketiminden sonraki akşamdan kalmalığın etkilerini düşüren bir içecek. Zoberade’in etkisi içtikten 30-50 dakika sonra görülmeye başlıyor. Amacı alkollü içki içildikten sonra iyi uyumayı, sabah dinç kalkmayı sağlamak.

giyin

İngiliz moda tasarımcısı Stella McCartney’in Adidas için tasarladığı çizme Türkiye’de satışa sunuldu. Beyaz ve füme olmak üzere iki farklı renkteki çizme yumuşaklığıyla dikkati çekiyor. Stella Çizme 267.75 YTL.

görün

YKM mağazalarında şu anda kış indirimi sürüyor. Bu mağazalarda kozmetikten teknolojik ürünlere, aksesuvarlardan çocuk giysilerine kadar her türlü ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

faydalanın

Ünlü ev tekstili markası Aykut Hamzagil, her 1000 YTL tutarında alışveriş yapana çift kişilik ve çift taraflı kullanılabilir kapitone yatak örtüsü veriyor. Abide-i Hürriyet Cad. No: 13 Osmanbey İstanbul. Tel: 0212-296 59 00.

kaçırmayın

"Bir Zamanlar" serisinin ikinci albümü Türk popunda 60, 70 ve 80’li yılların en tanınmış şarkılarını bir araya getiriyor. Albümün tanıtım partisi 23 Ocak pazartesi İstanbul Tünel Babylon’da yapılacak. Berkant, Gönül Yazar, Yeliz, Asu Maralman, Nil Burak, Kamuran Akkor, Salim Dündar, Nazan Şoray, Rezzan Yücel, Banu Saadet Sun, Lale Belkıs, Ersan Erdura, Funda, Gökhan Abur ve Rana-Selçuk Alagöz partiye katılacak. Biletler biletix veya Babylon gişesinde.

katılın

Coliseum Yaşam Merkezi, kış şartlarında yürüyüş ve yüzme sporunu yapamayan hamileler için aerobik stüdyosunda hamile egzersizi ve kapalı yüzme havuzunda aqua gym derslerini öneriyor. Anne adayları hamileliklerinin 14. ve 34. haftaları arasında bu derslere katılabiliyor. Coliseum Yaşam Merkezi Acarkent Beykoz. Telefon: 0216-485 00 36.

eğlenin

Sabır, Depresyondayım, Günün Birinde, Firar gibi parçalara imza atmış olan Göksel her cuma İstanbul Taksim Sıraselviler’deki Yaga Bar’da saat 23.00’te sahneye çıkmaya başladı. Göksel, Omega Vibes ile düet de yapıyor. Yaga Bar: Sıraselviler Cd. 67/1 Taksim. Tel: 0212-292 28 29. www.yagabar.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!