Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2005 00:00

katılın

Hillside City Club’da çocuklar için kış okulu açıldı. Gökhan Dönmez Sports Academy tarafından açılan okulda cumartesi-pazar günleri 5-12 yaş arasındaki çocuklara yüzme, basketbol, jimnastik ve tenis dersi (5-8 yaş) veriliyor. Tel: 0216-324 11 11.

bakın

Seiko’nun Vivace adlı saati, üçü alarmlı ve kronometreli 14 farklı modelden oluşuyor. Sedef veya pırlanta taşlı kadran alternatifleri de var. Fiyatı 451 ile 842 YTL arasında değişiyor.

seyredin

Sarıyer Sanat Tiyatrosu, ‘Sihirli Çizmeli Komedi’ adlı 2 perdelik müzikli danslı bir çocuk oyununu sahneye koyuyor. Sabahattin Mutluer’in yazdığı ve yönettiği oyunda Cengiz Okuyucu, Neslin Aker, Ömer Köse, Filiz Özgüven rol alıyorlar. Oyunu cumartesi ve pazar saat 13.00’te Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde izleyebilirsiniz. Gişe Tel: 0216 418 95 49

dans edin

Anadolu Sağlık Merkezi, anne adaylarına, gebelik ve doğum egzersizleri üzerine yoğunlaşan ‘Doğumun Dansı’ adlı özel bir program uyguluyor. Adaylar bu dansla sadece egzersiz yapmıyor, müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçiriyor. Dans, sertifikalı uzman Michal Bardavid tarafından yaptırılıyor. Her hafta pazartesi ve çarşamba günleri öğleden sonra 2 ayrı grup halinde uygulanıyor. Tel: 0262-678 50 00.

deneyin

Motosiklet markası Harley Davidson’ın tutkunları var. Sadece motosikletlerin değil, aksesuvarlarının da. Harley-Davidson marka bot ve çizmeler bunlardan biri. Yeni koleksiyonun adı New Generation 2005. Fiyat: 235 YTL. Yeşil Kundura tarafından satılıyor.

görün

Çağdaş Türk resminin önemli isimlerinden Mehmet Güleryüz’un kişisel sergisi 12 Kasım’a kadar Tevfik İhtiyar Sanat Galerisi’nde. Eski ismiyle Antik Sanat Galerisi, yeni adıyla Tevfik İhtiyar Sanat Galerisi, Nişantaşı’ndaki yeni adresinde 10. yılını kutluyor. Rumeli Cad. Gül Apt. No: 11/3 Nişantaşı/İstanbul. Tel: 0212-224 74 31.

kaçırmayın

Against All Odds, Sussudio, Another Day in Paradise, In the Air Tonight ve Groovy Kind of Love gibi unutulmaz parçalara imza atan Phil Collins 2004’ten beri devam ettiği First Final Farewell Turnesi kapsamında önümüzdeki perşembe (3 Kasım) saat 21.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda. Biletler Biletix’te 67-115 YTL. (216) 556 98 00.

dinleyin

Dünya müzik tarihinin en çok satan kadın vokal grubu Destiny’s Child, 13 eski ve 3 yeni şarkının bir araya getirildiği #1’s adlı bir albüm çıkardı. Beyonce Knowles, Michelle Williams ve Kelly Rowland gerçi artık müzik hayatlarına ayrı ayrı devam edecekler. Ancak bu albüm, onların en beğenilen şarkılarını bir araya getiriyor. Albüm Türkiye’de de satışa çıktı.

giyin

Marella’nın bu sezon koleksiyonunda Tiffany’de Kahvaltı filminin havası seziliyor. Tüvit bol bol kullanılmış. Koleksiyonda bolca kürk, taşlı düğme, örgü, pullar ve nakışlar dikkati çekiyor. El örgüsü kazaklar, şallar da var. Mantolar çeşitli boylarda ancak genellikle vücuda oturuyor. Marella, 30 Eylül’de İzmir Alsancak’ta yeni bir mağaza açtı. İstanbul Nişantaşı ve Erenköy’de mağazaları var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!