Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2012 00:00

Haberin Devamı

kalın
Bu yıl Çeşme Ilıca’da açılan Frezya Boutique Hotel denize yürüyüş mesafesinde. Toplam 12 odası bulunan otelin suitlerinde jakuzi de bulunuyor. (232) 723 02 90

alın
21 Ağustos’a kadar Atasay mağazalarından alışveriş yapan herkese Arapça ‘Vav’ harfli, farklı renklerde minelerle süslenmiş dört ayrı rengi bulunan kolye hediye ediliyor.

değerlendirin
Samsung, 3D şarjlı gözlüğü 229 lira’dan 89 liraya, 2 adet gözlük ile sunulan Samsung pilli gözlük paketini ise 350 lira’dan 99 liraya indirdi. www.samsung.com.tr

tıklayın
Ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle üyelerine evde online alışveriş keyfi sunan ‘altincicadde.com’, ‘Ramazan sofraları’ konsepti ile hem iftar öncesi hem de iftar sonrası için farklı alternatifler sunuyor.

Haberin Devamı

deneyin
Sensodyne’nin ‘onarım va koruma’ serisi dişteki ani ve keskin sızlamaya neden olan hassas bölgeleri belirliyor ve bu bölgeleri dişin doğal mineralleriyle onarıyor.

sıkın
Bu yılın moda teması kurukafa parfüm dünyasında da kendine yer buldu. Police Man and Woman 75 ml.  85 lira.

keşfedin
Komşufırın’ın yeni ürünü çıtır çıtır, bol kıymalı sahur böreği...

taşıyın
Kişisel bakımınız için gerekli ürünleri bir araya getiren ‘Dove Seyahat Seti’ özellikle kısa yolculuklar için ideal. ıhtiyacınız olan her şey bu mini çantanın içinde. 9.90 lira.

okuyun
Aşkı bulmanın kitabı… Kendimizi saklarsak bizi kim görebilir? Charlotte Kasl’dan aşk üzerine eğlenceli bir kitap: ‘Buda Aşık Olsaydı / Aşkın El Kitabı’. Okuyan Us Yayınevi. 18 lira.

faydalanın
Bosch distribütörlüğüyle satışa sunulan LG Prestige Inverter klimalar 18 Ağustos tarihine kadar indirimde. Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz. 444 9 474

kaçırmayın
Tekin Acar kozmetik güneş ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 70 indirim yapıyor. Kampanya 31 Ağustos’a kadar geçerli. www.tekinacar.com.tr


özgünleşin
Swatch, Art&Fashion Koleksiyonu için ünlü yapımcı, DJ ve müzisyen Moby ile ortaklık yapıyor. Moby’nin tasarladığı ‘Little Idiot’ saatleri ünlü müzisyenin parçalarının özgünlüğünü yansıtıyor. Sadece 7777 adet üretilen saat, özel kutusu ile birlikte satılıyor. 205 lira.

Haberin Devamı


koşun
Evde spor yapmak isteyenler için katlanabilir çok fonksiyonlu Voit White 800 imdada yetişiyor. İşiniz bitince kaldırıp yatağınızın altına ya da dolap yanına koyabileceğiniz koşu bandı 1.990 lira. www.interspor.com

gidin
ıstanbul Moda’da bulunan DoubleTree by Hilton canlı Türk müziği eşliğinde sizi iftara davet ediyor. (216) 542 43 44

tadın
Tatlıcı Tombak’ın kaymaklı ekmek kadayıfı özel geliştirilmiş kremasıyla fark yaratıyor. www.tombakgida.com.tr


takın
Kısmet By Milka yeni vintage mücevher koleksiyonunu satışa sundu. Pembe altın, pırlanta ve renkli safirlerin birleştiği koleksiyonda yüzükten kolyeye zarif tasarımlar yer alıyor.
550-1100 lira. www.kismetbymilka.com

Haberin Devamı


öğrenin
Prof. Zeki Tez, ‘Lezzetin Tarihi’ kitabında yiyecek ve içeceklerin tarihsel kökenlerine iniyor. Kitapta ‘meraklısına özel’ yüzlerce sorunun cevabı var. Hayykitap. 25 lira.

çekin
Pentax’ın yeni dijital SLR fotoğraf makinesi, makine kullanmaya yeni başlayanlar için tasarlanmış olsa da üst seviye modellerde bulunan birçok gelişmiş özelliğe de sahip. 2.499 lira.


sürün
Olay Skin Comfot serisi, nem isteyen, sağlıklı, taze ve ışıltılı bir görünüme ihtiyaç duyan kuru ciltler için üretildi. Yüz yıkama jeli 19.00, tonik 18.50 lira.

rahatlayın
Rixos Royal SPA, yılın yorgunluğunu atıp, stresten kurtulmak isteyenlere özel istiridye kabuğu masajını öneriyor. Süt banyosuyla başlayıp istiridye kabuklarıyla devam eden masaj 60 dakika sürüyor ve 150 lira. (212) 377 70 00

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!