Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 00:00

Haberin Devamı

takın
Mücevherci Tekin Seyrekoğlu, yeni tasarımıyla nazar boncuğunu stilize etti. 14 ayar sarı altın kullanılan takım; kolye, küpe, yüzük ve bileklikten oluşuyor. www.seyrekoglu.com

alın
Versace, çizgisini yansıtan yeni kadın koleksiyonunu hazırladı: Vanity. Pırlanta ile süslenen, İsviçre yapımı saatlerin paslanmaz çelik ya da pembe altın seçenekleri ve timsah baskılı deri kayışları bulunuyor.

katılın
Efes Pilsen tarafından Santralistanbul’da düzenlenecek Efes Pilsen One Love Festival bugün kapılarını 14.00’te Ahmet Musluoğlu ile açıyor. Biletler 44.50-67.25 lira. Bilgi için Biletix.

izleyin
Sertab Erener son albümü ‘Ey ?uh-i Sertab’taki parçaları bugün Ülker Sports Arena’da seslendirecek. 21.00’de başlayacak konsere katılım için 25 liralık Ülker ürünü karşılığı davetiye almanız gerekiyor. www.ulker.com.tr

Haberin Devamı

coşun
Bonus, I Love Bonus Yaz Konserleri’ne, Kenan Doğulu ile Çeşme’de devam ediyor! Doğulu’nun izleyiciyi coşturacağı konser bugün 23.00’te, Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort’ta! (232) 716 07 35

tadın
Hayal Kahvesi Atakent Arena Park’da açıldı. El yapımı makarnalardan kendi fırınında pişen katkısız ekmeklere kadar onlarca lezzeti tadabilirsiniz. (212) 495 75 50.

okuyun
Doğan Egmont tarafından çıkarılan TOPModel dergisi bu aydan itibaren her ay piyasada. Moda ile ilgili genç kızların trendler ve tasarımla ilgili aradığı her şeyi bulacakları dergi 6 lira.

ilgilenin
Uluslararası 2012 iF Ürün Tasarım Ödülü’nün sahibi olan BergHOFF tasarımlarını görücüye çıkardı. Zeno Meyvelik, Neo tencere serisi ve Neo kesme tahtası sizin de ilginizi çekebilir. www.berghoff.com.tr

keşfedin
Le Méridien İstanbul Etiler, hafta içi her gün 18.00-20.00 arası otelin 34. katındki BOAZ Bar’da Happy Hour düzenliyor. Leziz atıştırmalık ve tapas mönüleri yüzde 50 indirimli içecekler eşliğinde servis ediliyor. (212) 351 58 00.

kaçırmayın
Cazın yaşayan efsanesi Tony Bennett 17 Temmuz salı İstanbul Küçükçiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşacak. Konser biletleri Biletix’ten satışa çıktı. Club House’da yemekli ve sınırsız içkili fiyat 400, ayakta 90 lira.

Haberin Devamı

gidin
2000 yılından bu yana yayınladığı albümlerle listelerin zirvesinden inmeyen, üç Grammy ödüllü, Jill Scott 17 Temmuz Salı akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak... Biletler 87.50-135 lira, Biletix’te.

uzatın
İtalyan kozmetik firması Deborah Milano yeni ürünü 24 Ore Absolute Volume Mascara kirpiklere ultra hacim verme özelliği ile takma kirpik efekti yaratıyor. 30.50 lira.

giyin
Argento’nun fırfırlı ve püsküllü mayokini ve bikinileri kontrast renklerle kombinleniyor. Tek omuzlu, straplez, desenli ve seksi modeller fazlasıyla iddialı… www.argento.com.tr

eğlenin
Bugün 21.00’de ?ile Meydanı’nda düzenlenecek halk konserinde sahneye Murat Dalkılıç çıkacak ve yeni albümünün şarkılarını seslendirecek. Katılım ücretsiz.

Haberin Devamı

dinleyin
Tam bir uzun yol albümü. ‘Uzun yol şarkıları 2’albümünde ‘Boat on the River’, ‘Lady D’Arbanville’ ‘Englishman in New York’ gibi popüler müzik tarihine damga vurmuş klasiklerin de bulunduğu toplam 17 şarkı yer alıyor. 19.90 lira.

deneyin
Ağaoğlu MyClub, bugün saat 17.30’da Caddebostan sahilinde festival tadında bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İster deniz kenarında gün batımına karşı pedal çevirin, ister bu yazın yeni trendi Flyboard’u deneyin. Rezervasyon için: (216) 687 14 14

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!