Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2009 00:00

izleyin

Bu hafta vizyona 5 film giriyor. Animasyon yapım Alvin ve Sincaplar 2, müzik yıldızı sincaplar Alvin, Simon ve Theodore’un maceralarını anlatıyor. Komedi filmi Arızalı Çiftler’de Vince Vaughn başrolde. Orta batılı dört çiftin lüks bir cennet adaya, hayatlarının gezisine çıkmasından sonra gelişen olayları konu alıyor. Korku-komedi türündeki Zombieland’de zombilerin istila ettiği bir dünyada hayatta kalmanın yolunu bulan iki adamın başlarından geçenler anlatılıyor. Dabbe 2, kıyametin internetten yayılan bir virüsle başlayacağını iddia ediyor. Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu, Erol Günaydın ile Füsun Erbulak’ın oynadığı Orada, annelerinin huzurevinde intihar etmesiyle bir araya gelen aileyi anlatıyor.

hediye edin

Graf von Faber-Castell’in, İtalyanca yüzük anlamına gelen Anello koleksiyonundaki Gold kalemler, şık bir hediyelik. Dolma kalem, roller kalem, kurşun kalem ve tükenmez kalem çeşitleri var. Fiyatları 295 - 495 Euro arasında.

giydirin

Mothercare’in yılbaşı özel serisinde minikler için uyku tulumları, elbise ve hırkalar var. Hepsi sevimli, rahat ve hijyenik. Zıbın 30.90, ikili takım 48.90, üçlü set 56.90 lira.

yarışın

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen kadınlara özel fotoğraf yarışması “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” başlıyor. Yarışmaya katılmak isteyen amatör-profesyonel kadın fotoğrafçıların “hayata dair” yakaladığı en fazla 5 fotoğrafı CD ile Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü’ne iletmesi yetiyor. Başvurular 01 Ocak-12 Mart 2010 tarihleri arasında. Birinciye 5 bin lira para ödülü verilecek.

tasarlayın

Paşabahçe’nin kristal cam markası f&d’nin www.hayalimdekiyilbasisofrasi.com sitesine girip üye olan ve f&d ürünleriyle yılbaşı sofrası kuranlardan en çok oyu alıp en şık yılbaşı sofrası seçilen tasarımın sahibi, sofrasındaki tüm f&d ürünlerini kazanıyor. Sofralara oy veren her 100. kişiye ise, özel bir f&d ürünü hediye ediliyor.

alın

Ayakkabı markası Yeşil’in yılbaşı özel koleksiyonuna rock tarzı hakim; süet, deri ve püsküllü tasarımlar ön planda. Fermuarlı ve metal detaylı modeller yırtık jeanleri ve siyah elbiseleri tamamlıyor. Çizmelerde bu senenin modası mor ve gri tonları var.

düşündürün

Fransız filozof Oscar Brenifier, TUDEM Yayınları’nın davetlisi olarak İstanbul’a gelecek ve bugün Caddebostan Kültür Merkezi’nde saat 10.30’da çocuklarla “düşünce eğitim çalışması” yapacak. “Filozof Çocuk-Düşünme Atölyesi”ne yaşları 7 ila 13 arasında bulunan tüm çocuklar davetli.

sürün

Parfüm markası Comme des Garcons, Harvey Nichols’da yerini aldı. Comme des Garcons 888, gizemli baharat kokuları, ıtır ve amber esansları içeriyor. 100 ml’lik eau de toilette’inin fiyatı 295, 50 ml’liğinin fiyatı ise 235 lira.

takın

Topal Jewellery, yılbaşında pırlanta ve mücevher severler için özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon pembe, beyaz, yeşil altınlardan oluşan İtalyan bileklikleri, beyaz altınla renkli değerli taşların bulunduğu kolye, pembe altının sarı ve siyah pırlanta ile bütünleştiği kelebek yüzükten oluşuyor.

gezin

Kavaklıdere Şarapları’nın fıçılarının “Dionysos’tan Hayyam’a 360 derece Sanat” adındaki sergi adı altında sanatseverler ile buluşmasında yarın son gün. Ankara Hilton Oteli’ndeki sergi Kavaklıdere’nin patronlarından Murat Başman’ın projesi. Galeri Sanat Yapım tarafından düzenlenen sergide İbrahim Demirel başkanlığındaki 23 ünlü sanatçı şarap fıçılarını tuval gibi kullandı.

için

12 yıllık Scotch viskiler içinde yumuşak içimiyle tanınan Chivas Regal 12, yeni yılda 2 farklı alternatifle hediyelik kutularda.. 2 adet viski bardağıyla sunulan kutu viski severlere yeni bardaklarda farklı keyifler önerirken, bu seneki metal kutu koleksiyonerler ve hediye olarak viski armagan etmek isteyenler için şık bir alternatif oluşturuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!