Bu hafta Keyif

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta Keyif
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 18:25

Tünel’deki C.A.M Galeri’de Olgu Ülkenciler’in garip bir sergisi var. Çocukluğunu 80’lerde yaşamış, 'kayıp' olarak adlandırılan kuşağın genç yetişkinlerinden biri Ülkenciler.

Haberin Devamı

Kültür Mantarı
Tünel’deki C.A.M Galeri’de Olgu Ülkenciler’in garip bir sergisi var. Çocukluğunu 80’lerde yaşamış, “kayıp” olarak adlandırılan kuşağın genç yetişkinlerinden biri Ülkenciler. O dönemin neredeyse karakteristiği olan, hayatta/ayakta kalma mücadelesinin ve rekabetin bireye dayattığı “Hiç bir şey canını sıkmıyormuş, hep mutluymuş gibi görünme zorunluluğunu” resimlerine yansıtıyor.

Sinema
Zombiler tarafından istila edilmiş bir dünyada hayatta kalmaya çalışan dört kafadarın yaratıcı hikayesinde komik bir senaryo ve iyi oyuncular var. Korku sinemasında bolca sömürülen zombiler bu kez eğlenceli bir filmle çıkıyorlar karşımıza.

Röportaj
Fatih Erkoç yeni albümünün hazırlıklarını sürdürken bir yandan da Senfoni Orkestrası konseriyle karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. 27 Aralık’ta 34 kişilik Senfoni Orkestrasıyla “New York New York”tan, “Summertime”a pek çok farklı şarkıyı seslendirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!