Bu "görgüsüzlük" bunun için miydi

Güncelleme Tarihi:

Bu görgüsüzlük bunun için miydi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2015 15:20

Son birkaç gündür sadece İstanbul ve Ankara'da değil Londra'nın da aralarında bulunduğu birçok büyük kentte alışveriş izdihamı yaşandı. Bir grup insan "gözü dönmüş" bir şekilde iki ünlü markanın işbirliğiyle 'uygun' fiyatla satışa sunulan ürünleri kelimenin tam anlamıylayangındanmal kaçırır gibi kapıştı. Bu ürünlere sahip olmak isteyen insanlar birbirini ezdi.

Haberin Devamı

Türkiye'de TV dünyasının iki ünlüsü Nur Yerlitaş ile Fatih Ürek de bu alışveriş çılgınlığında kameralara takılıp günlerce gazete manşetlerinde yer aldı.

Bu görgüsüzlük bunun için miydi

Dünyanın en gözde giyim markalarından Balmain ile H&M'in işbirliğiyle düzenlenen ortak satışta neler olup bittiğini bilmeyen kalmadı artık. Hatta öyle ki İstanbul ve Ankara'da yaşananlar Türkiye'nin gündemini bile değiştirdi.

Bu işin bir yanı. Bir başka yanı ise aslında insanların satın alabilmek için izdiham yarattığı, birbirini itip kaktığı o ürünler aslında bazılarını hayal kırıklığına uğrattı.Online alışveriş sitelerinde insanların satın alabilmek için birbirini ezdiği bu ürünleri görenler hayal kırıklıklarını gizleyemedi.

Haberin Devamı

Bu görgüsüzlük bunun için miydi

Öyle ki ünlü markaların işbirliğiyle satışa sunulan bu ürünleri "Tam da büyükannenize göre" diye "ti"ye alan internet siteleri bile çıktı. ABD'deki bazı moda yorumcuları "Bu giysileri ya Kendall Jenner'a özenen gençler giyer ya da Altın Kızlar (Golden Girls) dizisindeki Blanche" diye yazdı.

İşte bu noktadan bakınca da bu alışveriş çılgınlığına neşeli eleştiriler de geldi.

Eğer mağaza önünde bekleyip o ürünlerden bir tekine bile sahip olamadıysanız, uzandığınız raflardan eliniz boş ayrılmak zorunda kaldıysanız en iyisi gelin biraz gülümseyelim. Bakın bakalım internet sitelerindeki "şakacı" yorumlara göre "neler kaçırdınız."

Â

Bu görgüsüzlük bunun için miydi

Büyükanneniz lise arkadaşlarıyla 50'inci buluşma yıldönümünde bu bluzla herkesin bakışlarını üzerinde toplayacak.

Bu görgüsüzlük bunun için miydi

Haberin Devamı

Büyükanneniz bu allı pullu bluzu evlilik yıldönümü yemeğinde giyebilir. Neden olmasın !

Bu görgüsüzlük bunun için miydi

Bu püfür püfür pantolon büyükannenizin bir pazar günü yaptığı ev keyfine keyif katacak.

Bu görgüsüzlük bunun için miydi

Bu kadife şal yaz akşamlarında bir açık hava sinemasında ya da küçük bir gezintide kullanılabilir. Elbette büyükanneniz tarafından.

Bu görgüsüzlük bunun için miydi

Bu kürk de torununun çevre bilinciyle kendi kürk aşkını dengede tutmak için birebir.

Bu görgüsüzlük bunun için miydi

İşte bu da bir çay toplantısında diğer "kızları" bir bakışta etkileyebilecek bir ipek bluz. Ne yani büyükkanneniz bundan mahrum mu kalsın.

Haberin Devamı

Tüm bunlar ülkemizde de esen çılgın alışveriş fırtınasından arta kalanlar. Bakalım bir daha böyle bir olay nerede ve ne zaman yaşanacak. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!