Bu filmler kaçmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu filmler kaçmaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 17:16

18 Aralık itibariyle vizyona birbirinden güzel filmler giriyor.

Haberin Devamı

Bu haftanın dünyada büyük heyecanla beklenen filmi Avatar. Yönetmenliğini James Cameron'un yaptığı Avatar'da yakın gelecekte Pandora adında yeni keşfedilmiş bir gezegen vardır. Bu gezegende dünyada çok az rastlanan ancak çok değerli olan bir elementten bol miktarda bulunmaktadır. Ancak asıl sorun, bu gezegenin sahipleri ve doğası gereği madenciliğe izin verecek türden olmamasıdır. En büyük tehdit, 3 metrelik ırklarına Na'vi adı verilen yaratıklardır.

Avatar fragmanı/ Video

Avatar filminden kareler/ Foto Galeri

A. Taner Elhan’ın yönettiği ve Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Öden ile Ezgi Asaroğlu’nun oynadığı Acı Aşk'ta Eskişehir’de bir üniversitede edebiyat öğretmenliği yapmakta olan Orhan, evlenmeyi plânladığı Ayşe’yle yollarını ayırıp İstanbul’a gelir, Oya ile evlenir. Evliklerinin ilk günlerinde yaşadıkları kötü olaylar ile birlikte kendini zor bir aşk üçgeninin ortasında bulur. Bir yandan da yeni tanıştığı öğrencisi Seda, Orhan’ı çıkılması güç bir yola sürüklemektedir. Üç kadın arasında kalan ve hayatı alt üst olan Orhan’ı zor günler bekler.

Haberin Devamı

Acı Aşk fragmanı/ Video

Acı Aşk filminden kareler/ Foto Galeri

Yeşim Sezgin’in yönettiği ve Cem Kılıç, Başak Parlak, Ruhi Yapıcı ile Cenk Tunalı’nın oynadığı SüpüRRR filminde Oğuz, üç yıldır birlikte olduğu Naz ile evlenmeye karar verir. Ancak Naz’ın babası kızını milli formayı giyen birisine vermeye and içmiştir. Çaresizlik içinde kalan Oğuz, tam umudunu yitirmeye başladığı anda televizyonda hiç bilmediği bir spor dalı görür: Curling. Oğuz ve arkadaşları curling takımı kurarak kimsenin bilmediği bu spor ile kolay yoldan Milli Sporcu olmaya karar verirler...

Süpürrr! fragmanı/ Video

Süpürrr! filminden kareler/ Foto Galeri

Yağmur Taylan ile Durul Taylan’ın yönettiği ve Engin Günaydın, Binnur Kaya, İlker Aksum ile Settar Tanrıöğen’in oynadığı Vavien'de Celal, karısı ve çocuğuyla mutsuz hayat sürmektedir. Abisi Cemal’le birlikte ortak oldukları elektrik dükkânında da işler pek parlak değildir. Abisiyle tek eğlencesi Samsun’da pavyona gitmektir. Pavyonda çalışan Sibel Ceylan’a olan aşkı Celal’in başına dert açacaktır. Celal’in karısı Sevilay, Almanya’da yaşayan babasının gönderdiği paraları biriktirerek saklamaktadır. Bu paranın kurtuluşu olduğunu düşünerek bir plân yapan Celal’i sürprizler beklemektedir.

Haberin Devamı

Vavien fragmanı/ Video

Vavien filminden kareler/ Foto Galeri

 

DİĞER HABERLER

  

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!