Bu duaları kendim için etsem evde kalmazdım

Güncelleme Tarihi:

Bu duaları kendim için etsem evde kalmazdım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2002 02:09

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i Alman Hastanesi'nde ziyarete gelen dostları, açılan deftere duygularını yazıyor.

Gülben Ergen, anı defterine ‘‘Sana ettiğim duaları kendime etsem evde kalmazdım’’ yazarak ünlü şovmene moral verdi. Defterde yer alan bazı yazılar şöyle:

GÜLBEN ERGEN

İçimin gülen yüzü

Ünlü şarkıcı ‘‘İçimin Gülen Yüzü’’ başlıklı yazısında, ‘‘Bu defteri ilk geldiğim gün görmedim ya da gözyaşlarımdan, sümüklerden fark edemedim bile! Seni bu kadar çok sevdiğimi bilmiyordum. Kıyamam, dayanamam ben sana... Hadi kalk, hopla, zıpla! Güldürmeyen bir Dadı oldum ben. Sana ettiğim duaları kemdime etsem evde kalmazdım. Dilim şişti içimin gülen yüzü’’ diye yazdı

İSMAİL TÜRÜT

Bu şakan ağır kaçtı

Bitanem canların canı, güzel insan, dost insan. Beni de yaktın, erittin. Yemin ederim öz ağabeyim böyle olsa, bu kadar etkilenmezdim. Şakalarına çok alışmıştık. Bu defa biraz ağır kaçtı. Sana ben ve eşim, 4 yaşında kızım Nazlı Ecen, hep dua ettik... Seni çok seven, Türkiye'deki tek rakibin İsmail Türüt.

SİBEL CAN

Hastalık hiç yakışmıyor

Sen bizim ailemizden biri gibisin. Seni gerçekten çok seviyorum. Hastalanmak sana hiç yakışmıyor.

REHA MUHTAR

Senin ilacın canlı yayın

Bugün ayın 19'u, saat 16.30. Doktorundan bilgi aldım. Stelyo, ‘‘Şubat ayının ilk haftasında canlı yayına çıkar bir şeyi kalmaz’’ diyor. ‘‘Onun ilacı canlı yayın’’ diyor. Bence de öyle. Geçmiş olsun. Sevgiler.

İSTEMİHAN TALAY

Aramıza sağlıkla dön

Çok geçmiş olsun. Milyonlarca hayranın gibi ben de bir an önce sağlığına kavuşmanı ve o güzel programlarında yeniden bizimle birlikte olmanı diliyorum, sevgiler, sağlık dolu mutlu günler...

MUAZZEZ ERSOY

Dualarım hep seninle

Sevgili Mehmet Ali, bir an önce sağlıklı, sıhhatli, yine sıcacık şakalarında aramızda görmek istiyoruz. Bütün dualarımız seninle.

Yoğun bakımdan çıktı

Sekiz gündür Alman Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Mehmet Ali Erbil, dün öğlen saatlerinde yoğum bakımdan çıkartılarak normal odaya alındı. Erbil, akçiğerleri düzeldiği zaman taburcu edilecek. Hijyenik ortamda bulunması için Erbil'in yakınlarıyla dahi görüşmesine izin verilmiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!