Brezilya yine şaşırtacak: Seks temalı eğlence parkı geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Brezilya yine şaşırtacak: Seks temalı eğlence parkı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 17:06

Karnavallarıyla ve eğlence hayatıyla ünlü Brezilya, bu ününü perçinlemek için elinden geleni ardına koymuyor. Bu yönde geliştirilen en son proje ise bugüne kadar görülmemiş cinsten: Seks temalı bir eğlence parkı!

Haberin Devamı

'Erotikaland' adı verilen parkın başkent Sao Paulo'ya iki saat uzaktaki Piracicaba yakınlarında inşa edilecek. Sadece yetişkinlerin girebileceği parkın 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Eğlence parkında benzerlerinde olduğu gibi yemek büfeleri, oyun alanları, kaydıraklar, dönme dolaplar vs. olacak. Ancak çarpışan otomobiller cinsel organ şeklinde olacak, koltukları titreşimli '7D' bir sinema ziyaretçilere hizmet verecek, korku treninin yerini zevk treni alacak.

Giriş ücreti 100 dolar olarak belirlenen parkın kuralları çok katı. Örneğin içeride seks yapmak yasak. Ancak ilişkiye girmek isteyen ziyaretçiler için yakınlarda kolayca ulaşılabilecek moteller bulunuyor.

Brezilya yine şaşırtacak: Seks temalı eğlence parkı geliyor

Projede yer alan çizimlere göre, park böyle olacak...

Haberin Devamı

'BURASI RAHİBELERE GÖRE BİR YER DEĞİL'
'Erotikaland' planları turizmcileri sevindirse de herkes plandan memnun değil. Örneğin Hıristiyan Sosyalist Parti üyesi ve Piracicaba Belediye Meclisi Başkanı Matheus Erler, New York Times'a yaptığı açıklamada, "Seks başkenti olarak tanınmamalıyız" diye konuştu.

Parkın yoldan çıkmış bireyleri şehre çekeceği itirazını da dile getiren Erler'e yanıt projeyi yürüten şirketin patronu Mauro Morata'dan geldi.

Morata, parkın şehir dışında inşa edileceğini hatırlatarak, endişelerin yersiz olduğunu savundu ve ekledi: "Burası rahibelere göre bir yer değil ancak Sodom ve Gomora'yı da yeniden inşa etmeye çalışıyor değiliz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!