Brezilya Bilica çukuruna düştü

Güncelleme Tarihi:

Brezilya Bilica çukuruna düştü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2011 00:00

Copa America’da Paraguay ile karşılaşan Brezilya, golsüz beraberliğin ardından penaltılarla kupaya veda etti.

Haberin Devamı

Futbolun devinin elenmesi şaşırttı.Copa America’nın çeyrek finalinde Paraguay ile karşılaşan Brezilya, golsüz beraberliğin ardından penaltılarla kupaya veda etti. Futbolcular ise, faturayı bozuk zemine çıkardı.

ARJANTİN’de devam eden Copa America’da sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Amerika kıtasının en büyüğünün belli olacağı kupada, ev sahibi Arjantin’den sonra Brezilya da elendi. Sambacılar, en büyük favorisi gösterildikleri turnuvaya uzun yıllar unutulmayacak bir maçla veda etti. Çeyrek finalde Paraguay ile karşılaşan Brezilya, normal süresi ve uzatmaları golsüz biten mücadele sonunda penaltılarla elendi.

Hiçbiri atamadı

Ancak sambacılar, kullandıkları 4 penaltıdan hiçbirinde gol atamadı. Thiago Silva, Fenerbahçeli Andre Santos, Galatasaray’ın eski oyuncusu Elano ve Fred penaltıları gole çevirmeyi başaramadı. Buna karşılık 3 penaltıdan 2 gol çıkaran Paraguay, yarı finale yükseldi. Brezilyalı futbolcular, kaçırdıkları penaltılara gerekçe olarak bozuk zemini gösterdi. Arjantin’in La Plata kentinde oynanan karşılaşmanın ardından futbolcular, penaltı noktasının çok bozuk olduğunu ve bunun da istedikleri vuruşları yapmalarını engellediğini belirttiler.

Haberin Devamı

Castro şans getirmiş

Arjantin ve Brezilya gibi iki devin çeyrek finalin ötesine geçemediği turnuvada, Venezuela’nın Şili’yi 2-1 yenerek yarı finale çıkması ise otoriteleri şaşırttı. Bu küçük ülkenin sıradışı devlet başkanı Hugo Chavez bile kanser tedavisi gördüğü Küba’dan “O ne gol! Bravo Venezuela” gibi twitter mesajları atmayı ihmal etmedi. Chavez, Fidel Castro’nun takımına şans getirdiğini de iddia etti.

Paraguay kazandı Larissa coştu

PARA-GUAYLI ünlü  fotomodel Larissa Riquelme, takımının Brezilya’yı elemesi üzerine tribünde büyük sevinç yaşadı. Paraguay’ın yoluna devam etmesi, Larissa’nın şovlarını merakla bekleyen futbolseverleri de mutlu etti.

Zemin yüzünden bu hale düştük

PENALTILARA giden maçta Paraguay’a elenen Brezilya Milli Takımı’nın oyuncuları zeminden şikayetçi oldu. Penaltı kaçıran F.Bahçeli Santos, öfkeyle penaltı noktasını tekmelerken, Elano da “Sanırım zemin yüzünden bu hale düş-
tük” dedi.

Haberin Devamı

Bilica ne yapmıştı?

SÜPER Lig’de 2009-2010 sezonunun 30. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Beşiktaş’ı ağırladı. Sarı lacivertliler sahadan 1-0 galip ayrıldı. Ancak bu galibiyetten çok konuk takımın kaçırdığı penaltı atışı damga vurdu. 64’te Bilica penaltı yaptı. Sarı lacivertli oyuncu penaltı noktasını ayağıyla eşeleyerek, zemini bozdu. Bobo atışı kaçırınca, Beşiktaş deplasmandan 1-0 yenik ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!