Brandon Hall’dan iki ödül

Güncelleme Tarihi:

Brandon Hall’dan iki ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 12:35

Brandon Hall tarafından Amerika’nın Florida eyaletinde bu yıl 22’incisi düzenlenen ‘İnsan Kaynakları 'Mükemmellik Ödülleri’nde DeFacto, ‘Mutluluk Müdürü’ uygulaması ve ‘Liderlik Programları’ ile iki ödül birden kazandı.

Haberin Devamı

DeFacto, Brandon Hall tarafından bu yıl 22’incisi düzenlenen ‘İnsan Kaynakları Mükemmellik Ödülleri’nde, iki gümüş ödül birden kazandı. 2015 yılında da HROnline projesiyle İşe Alım Kategorisi’nde Gümüş Ödül’e layık görülen DeFacto, 2016 yılında da ‘Mutluluk Müdürü’ uygulaması ve ‘Liderlik Programları’ ile iki ödül birden kazandı. Geçtiğimiz yıl Türkiye’den bu ödülü alan ilk perakende giyim markası olan DeFacto Mutluluk Müdürü projesiyle de sektördeki öncülüğünü sürdürdü. 

DeFacto, şirket iklimini, kültürünü olumlu anlamda destekleyecek ve çalışanların gülümsemesine ve mutlu olmasına olanak sağlayacak faaliyetlerin hayata geçirilmesi için başlattığı ‘Mutluluk Müdürü’ ve geleceğin yöneticilerini yetiştirmeyi amaçlayan ‘Liderlik Programları’ ile İnsan Kaynakları uygulamalarındaki başarılarını bu ödüllerle bir kez daha kanıtladı. 

Haberin Devamı

CLAUDE J. WERDER: DEFACTO, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNDE GERÇEK BİR LİDER

Brandon Hall Grubunun Araştırma Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Claude J. Werder, insan sermayesinin yönetimine yönelik uygulamaları sayesinde DeFacto’nun bu alanda gerçek bir lider olduğunu söyledi. Werder sözlerine şöyle devam etti: “DeFacto, çalışanların ihtiyaçları konusunda derin bir bilgiye sahip olduğunu ve ayrıca çalışanlarını, şirketinin amaçlarını gerçekleştirmesine yardımcı olacak şekilde hem kişisel hem de profesyonel açıdan etkileyebilmek için nasıl etkileşime girmesi gerektiğini ve çalışanlarını nasıl geliştireceğini bildiğini gerçekten gösterdi. Bunu yapmak tüm sektörlerde zordur, fakat DeFacto’nun özellikle perakende sektöründe yapmış oldukları gerçekten etkileyici.”

Ödüllerin şirketler için üç açıdan önemli olduğunu belirten Werder; “Ödüller, hem insan kaynakları fonksiyonunun, hem de insan kaynaklarının bir şirketin gerçek bir iş ortağı olmak için gerçekleştirdiği çalışmaların büyük ihtiyaç duyduğu kabullenilmeyi sağlıyor. Ayrıca şirket içerisindekilere, insan kaynaklarına yapılmış olan yatırımların başkaları açısından da tasdik edildiğini gösteriyor. Başarılar ayrıca işverenin markası açısından da harika çünkü ödüllü programlara sahip olmak şirketin personel odaklı olduğunu ve kendisini personeline yatırım yapmaya adamış olduğunu gösteriyor” dedi. 

Haberin Devamı

ÖNDER ŞENOL: İNSAN KAYNAKLARI MÜKEMMELLİK ÖDÜLLERİ’NDE BİR İLKE DAHA İMZA ATTIK

ABD’nin Florida eyaletinde 26 Ocak’ta düzenlenen ödül töreninde konuşan DeFacto İnsan Kaynakları ve Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı Önder Şenol, Türkiye’nin insan kaynaklarına verdiği önemi uluslararası arenaya taşıdıklarını söyledi. Önder Şenol, alanının en prestijlisi olan Brandon Hall ‘İnsan Kaynakları Mükemmellik Ödülleri’nde bir ilke daha imza attıklarını belirterek, “New Generation Leadership projemizle, sektörde bu ödülü kazanan ilk firma olduk. Çalışanlarımız ve yöneticilerimizin gelişimine destek veriyoruz. Stratejik iş hedeflerimiz ile kurum kültürü ve değerlerimizle uyumlu özel programlar tasarlayıp şirketimizi her alanda geleceğe taşıyoruz.” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!