Bordo mavi damga

Güncelleme Tarihi:

Bordo mavi damga
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2015 00:49

Cimbom’a karşı 2 maçı kazanan, sarı lacivertlilerle 2 mücadelede de berabere kalan Fırtına, zirve yarışında belirleyici bir role sahip... Trabzon, 29. haftada Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, bu sezon Galatasaray ile oynadığı iki lig maçını da galip bitirdi. Sezonun ilk yarısında rakibini 3-0 yenen Trabzonspor, sahasında da 2-1 kazandı.

Rakibinden 6 puan kapan Trabzonspor, en son 2010-11 sezonunda Galatasaray’a iki maçta da üstünlük kurmuştu.

Bordo mavililer ayrıca, Fenerbahçe’ye de iki karşılaşmada kaybetmedi. Ersun Yanal’ın öğrencileri, 2. ve 27. haftadaki maçlarda sarı lacivertliler ile 0-0 berabere kaldı. Böylece İsmail Kartal’ın ekibine 4 puanlık bir darbe vurdu.

2015’TE İÇ SAHADA BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

BU sezon Trabzonspor sadece, Beşiktaş’a Konya’da oynanan maçta 3-0 kaybetti.

Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in ayrılıp yerine bir maçlık görev yapan Bonnevay ile başlayan ve Ersun Yanal ile devam eden dönemde sahasında 10 lig maçı oynadı.

Haberin Devamı

Trabzonspor bu 10 maçın 9 tanesini kazanırken, sadece Eskişehirspor’a kaybetti.

Bordo mavililer, 2015 yılında sahasında oynadığı 6 lig karşılaşmasını da kazanmayı başardı.

İç sahada en çok gol atan takım unvanını alan Karadeniz Fırtınası, bu unvana 14 maçta 34 golle ulaştı.

SAHA KARIŞTI 5 SARI, 1 KIRMIZI ÇIKTI

MAÇIN son anlarında Galatasaraylı Chedjou rakibine faul yapınca, hakem oyunu durdurup Kamerunlu’ya sarı kart verdi. Chedjou, karara tepki gösterdi.

O sırada iki takım futbolcuları bir anda birbirine girdi. Kaleden gelen Muslera ve Hakan ile yedek kulübesindeki isimler de olaya karıştı.

‘ARAMIZ GERİLMEZ...’

Hakem Ali Palabıyık, Özer’e 2. sarıdan kırmızı kart gösterdi. Hakan Arıkan, Muslera, Sabri ve Mehmet’i ise sarı kartla cezalandırdı.

G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “Neden öyle gerginlik olduğunu anlamadım. Böyle ufak şeyler, Galatasaray ile Trabzon’un arasını germez” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!