Boğaz’ı salladı

Güncelleme Tarihi:

Boğaz’ı salladı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 00:00

Bonus Card’ın 7’nci yıl etkinlikleri kapsamında İKSV ve BKM işbirliğiyle İstanbul’a gelip dün akşam Kuruçeşme Arena’da konser veren Shakira, on bin hayranına iki saat süreyle unutulmaz anlar yaşattı.

Haberin Devamı

MüzİĞİn Latin Kraliçesi Shakira dün akşam Kuruçeşme Arena’da hayranlarıyla buluştu. Bonus Card’ın 7’nci yılı nedeniyle sponsor olduğu ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ile BKM’nin ortak organizasyonu sonucunda İstanbul’a gelen ünlü şarkıcı muhteşem bir konser verdi.İstanbul Boğazı’nın hemen yanıbaşına hazırlanan muhteşem sahnedeki konserine İspanyolca şarkılarıyla başlayan Shakira’ya konsere gelen hayranları eşlik etti. Shakira "Merhaba Türkiye, İstanbul’da beni böyle karşıladığınız için çok teşekkür ederim" dedi. Konser sırasında zaman zaman giysi değiştiren Shakira, başta son albümü ’Oral Fixation’dan olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendirdi. 10 bini aşkın olduğu tahmin edilen izleyicilerine iki saat süreyle unutulmaz anlar yaşatan Shakira’nın İstanbul’da beş gün süreyle kalması bekleniyor.

Müzik dünyasının en güçlü kadın şarkıcılarından biri olarak kabul edilen ve tam adı Shakira Isabel Mebarak Ripoll olan latin güzeli bu güne kadar 4 Grammy, 6 Latin Grammy, 12 MTV, 14 tane de Billboard ödülü kazandı.

Özel uçağı ile yanındaki kardeşi Tonino Mebarak eşliğinde İstanbul’a gelen genç şarkıcı kaprisleriyle çevresindekileri kısa sürede bezdirdi. Dün akşam da konser öncesinde korumalarla basın mensupları arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı. Shakira’nın konserinde kullandığı sahne için de 25 tonluk malzeme özel bir uçakla İstanbul’a getirilmişti.

Haberin Devamı

Boğaz’ı salladı
Â
Boğaz’ı salladı
Â
Boğaz’ı salladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!