Bodrum Rock Festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Rock Festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 18:36

20-23 Temmuz Tarihlerinde, 3,14 Müzik Yapım ve Organizasyon tarafından Bodrum da düzenlenecek olan Bodrum Rock Festivali Türkiye de bir ilke imza atarak, 70 rock grubunu, hazırlanacak iki ayrı ana platformda 4 gün boyunca sahneye çıkarmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Festival duyurusunun yapıldığı ilk günden beri müzik camiasında gerek sanatçı kadrosu gerekse müzikte oluşturulmaya çalışılan tekelleşme fikrine ve yaptırımlara karşı duruşu ile yoluna devam eden Bodrum Rock Festivali coğrafya ve organizasyon kısıtlamalarını ortadan kaldırarak Rock kültürünü benimseyen herkese kapılarını açtı.

Müzik direktörlüğünü megagitarist lakaplı Gür Akad’ın yaptığı ve Duman, Haluk Levent, Ogün Sanlısoy, Pamela Spence, Yüksek Sadakat, Gece Yolcuları, Nev, Acil Servis, Can Gox, Black Tooth, Senforock gibi önemli isimlerin sahne aldığı ve kişisel sosyal medya hesaplarından destekledikleri festival tüm spekülasyonlara rağmen yoluna devam ediyor.

Festival alanı içerisinde düzenlenecek etkinlikler ve oyunların dışında ,Tolga Akyıldız ve Yavuz Hakan Tok gibi önemli müzik yazarlarının work shopları ve costplay sürprizleri ile müzik dolu bir eğlence ortamı hazırlayan festival ekibi bir ilki daha gerçekleştirip, Bodrum Rock Festivali için özel bir şarkı hazırlayarak digital ortamda müzikseverlerin begenisine sunuyor.

'BodrumaROCKgelipduru' hashtagiyle dikkat çeken festival ,müziğin,dostluğun,barışın,mutluluğun ve coşkunun birlikte güzel olduğu ilkesini savunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!