Bodrum Masalı 21. bölüm fragmanında Aslı'ya büyük şok

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 21. bölüm fragmanında Aslıya büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 10:26

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sırlarla örülü senaryo örgüsüyle dikkatlerin odağında kalmaya devam eden Bodrum Masalı yarın 21. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölüme damga vuran gelişme Aslı’yı bekleyen kötü sürpriz olacak. Gerçek babasını öğrenmek isteyen Aslı, Asım’ın başına gelenler ardından yıkılacak. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Bodrum Masalı 21. bölüm tüyoları!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragman önemli detayları gözler önüne serdi. Neredeyse her hafta yeni bir sırrın ortaya çıktığı dizinin bu haftaki bölümünde Babasının başka biri olduğunu öğrenen Aslı, gerçeklerin peşine düşmeye karar veriyor; Ateş desteğini esirgemiyor! Ancak babasının Asım olmadığını öğrenen Aslı, gelen kötü haberle dehşete düşüyor! Yıldız ise Gözde’nin sözleriyle bir şok daha yaşıyor. Ateş ve Su’ya kardeş geleceği haberini alan Yıldız ne yapacak? Aslı’yı bekleyen kötü sürpriz ne? İşte, Bodrum Masalı 21. bölüm fragmanındaki sahnelerin detayları ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

BODRUM MASALI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe'nin paylaştıkları Bodrum Masalı’nın yeni bölümünde Asım kaptan fırtınaya rağmen denize açılmıştır. Aslı hem endişelidir hem de babası olmadığını öğrendiği Asım’a soracak çok önemli soruları vardır. Gözde, Evren ile bir aile kurabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Bu uğurda Yıldız ve çocuklarla yüzleşmeyi de göze alır. Bir kez daha Gözde ile karşı karşıya gelen Yıldız’ı yeni bir sürpriz beklemektedir. Faryalı ve çocuklar ise evi kurtarmak için uğraşmaktadırlar. Evren de evi kurtarıp kahraman olmak niyetindedir ancak Yıldız’ı kendi haline bırakmaya da niyeti yoktur. İşler kimsenin beklediği gibi gitmez.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faryalı teknesi patlayan Süha Reis’i beklemeye devam ediyordu. Kuzey Işıkları’nın Uzay olduğunun ortaya çıkmasının ardından Aslı ve Ateş gerginlik çıktı. Alara da bir yandan Uzay’ı Aslı’ya yardım etmekten vazgeçirmeye çalıştı. Gözde karnındaki bebeği de kullanarak Evren’i geri kazanma planını başlattı. Evren boşanma davası duruşması için geldiği adliyede ailesini ikna etmeyi denedi, Ergüvenler duruşmada büyük bir sürprizle karşılatı. Uzay ilk denemede başarısız olsa da Aslı’ya annesini bulma konusunda yardım etmekte kararlıydı.

 

BAKMADAN GEÇME!