Bobo milli takıma çağrılmadı

Güncelleme Tarihi:

Bobo milli takıma çağrılmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2008 17:04

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva (Bobo)'nun Brezilya milli takım kadrosuna çağırılma beklentisi gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın, ilk kez 4 Şubat 2008'de Brezilya ile İrlanda Cumhuriyeti arasında yapılacak özel maç için kadroya davet ettiği Bobo, önümüzdeki hafta 2010 Dünya kupası elemeleri maçları için yeniden kadroya davet edileceğini düşünüyordu. Brezilyalı futbolcu Beşiktaş'ın Siroki Brijeg ile İnönü Stadı'nda oynadığı ve 4-0 kazandığı maç sonrası kendisi ile röpörtaj yapmak isteyen gazetecilere "Brezilya milli takımına çağırılabilirim. Eğer milli takım kampına gidersem size verdiğim röportaj sözünü tutamam. Kadro açıklandıktan sonra yeniden konuşalım" diyerek milli takıma çağrılma beklentisini ortaya koymuştu.

Ancak golcü oyuncunun hayali gerçekleşmedi. Sambacıların teknik direktörü Dunga, 2010 Dünya Kupası Günel Amerika elemeleri için Brezilya'nın 7 Eylül'de Şili, 10 Eylül'de de Bolivya oynayacağı karşılaşmaların kadrosuna Bobo'yu çağırmadı.

Haberin Devamı

Dunga'nın milli takıma çağırdığı 22 kişilik kadrodra şu isimler yer aldı:

Alex Silva (Hamburger), Diego (Werder Bremen), Elano (Manchester City), Gilberto Silva (Panathinaikos),

Hernanes (São Paulo), Jô (Manchester City), Josue (Wolfsburg), Juan Maldonado (Flamengo), Juan Santos (Roma), Julio Baptista (Roma), Julio César (Inter), Kleber (Santos), Lucas Leiva (Liverpool), Lucio (Bayern Munchen), Luis Fabiano (Sevilla), Luisao (Benfica),Maicon (İnter), Nilmar (Internacional), Rafinha(Schalke 04), Renan (Valencia), Robinho(Manchester City), Ronaldinho (A.C Milan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!