Bitir şu işi Talisca

Güncelleme Tarihi:

Bitir şu işi Talisca
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 23:07

Beşiktaş’a Benfica karşısında 90+3’te attığı muhteşem bir frikik golüyle beraberliği getiren Talisca, vuruştan önce Ricardo Quaresma’nın kendisine “Burası senin yerin. Haydi Talisca, bitir şu işi” diyerek, moral verip motive ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

ALTI yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde sahne alan Beşiktaş, Benfica deplasmanında 90+3’te Talisca’nın serbest vuruştan attığı golle 1 puanı son anda kurtardı. Bu muhteşem golü atan Talisca’nın Benfica’dan kiralık olarak Beşiktaş’a gelmiş olması da golün değerini ayrıca artırdı. Özellikle ikinci devre vites yükselterek Benfica kalesine yüklenen Beşiktaş, son dakikalarda önemli fırsatlar yakalasa da bir türlü golü bulamadı. Uzatmaların sonu gelirken senaryo birden değişti.

ALDATMAYA YÖNELİK HAREKET!

90+2 hakem Benficalı oyuncunun elle oynadığına hükmedince Beşiktaş, son bir duran top şansı yakaladı. Ve topun başına Talisca geçti. Benficalı taraftarlar da o anda büyük bir endişeye kapıldı. Çünkü Talisca’nın marifetini Beşiktaşlılardan daha iyi biliyorlardı. Ancak Quaresma da vuruş pozisyonunu almıştı. Maç boyu bütün duran topları Quaresma kullanmış, fakat çok fazla etkili olamamıştı. Ama Q7’nin bu kez topun başında bulunma nedeni tamamen taktikseldi!

Haberin Devamı

“TAKIMDAN NASIL AYRILDIĞIMI BİLİYORLAR”

QUARESMA hem rakibi yanıltmak hem de Talisca’ya moral vermek için topun başındaydı. Talisca, o anı ise şöyle anlattı:
“Burası senin yerin. Haydi Talisca bitir şu işi. Sana inanıyorum. O da topun başındaydı ve vurur gibi yaparak rakibi yanılttı. Golü atınca dünyalar adeta benim oldu. Bonservisim hâlâ Benfica’da. Gol atınca çok farklı duygular yaşadım. Takımdan nasıl ayrıldığımı taraftarlar çok iyi bildiği için bana tepki göstermediler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!