Bir ziyaret iki destek

Güncelleme Tarihi:

Bir ziyaret iki destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2013 01:27

Sadri Şener, takımını Bursa’da yalnız bırakmayacak. Başkanın yolculuğundaki diğer neden ise F.Bahçe maçında haksızlığa uğradığını düşündüğü yeşil beyazlılara destek vermek olacak.

Haberin Devamı

TAKIMININ Trabzon’daki maçlarına sezon sonuna kadar gelmeme kararı alan Başkan Sadri Şener, futbolcularını Bursa’da yalnız bırakmayacak. Başkan Sadri Şener’in Bursa’ya gitme sebepleri arasında, Bursaspor’un geçen hafta Fenerbahçe maçında haksızlığa uğradığı iddiaları konusunda yeşil beyazlı kulübe destek verme isteğinin de olduğu öğrenildi.

TRABZON’A KÜSTÜ

SADRİ Şener, Trabzonspor’un sahasında Eskşehirspor’a 3-0 yenildiği maçta yoğun protestolar nedeniyle 70’inci dakikada Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nu terk etmek zorunda kalan Başkan Şener, uzun bir süre Trabzon’da maç izlemedi.
Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı maçlara giden ancak Avni Aker’deki maçları sezon sonuna kadar izlememe kararı alan Başkan Şener, Bursa’ya da gidecek. Şener’in Bursa’ya hem teknik direktör Tolunay Kafkas ve bordo mavili futbolculara desteğini göstermek hem de geçtiğimiz hafta oynadığı Fenerbahçe maçında haksızlığa uğradığı gerekçesiyle Bursaspor’a destek vermek için gideceği belirtildi.

Haberin Devamı

DEPLASMANLARA GİDİYOR AMA

BAŞKAN Şener’in Bursa’ya gidecek olması Trabzon’da da çeşitli yorumların yapılmasına yol açtı. Başkan Şener’in tribündeki tepkiler nedeniyle kente ve seyirciye küstüğü ve Avni Aker’deki maçlara gelmeme kararı aldığı belirtildi. Şener tepkilerle ilgili çevresine, “Yaptıklarımdan sonra bana böyle tepkiler gösterilmesi çok ağırıma gidiyor. Ben bu kulüp için hayatımı verdim ve bunları hak etmiyorum” dedi. Son Beşiktaş maçını stadyumda izlememesine rağmen 61’inci dakikada bir grup taraftarın “Sadri istifa” protestosuna maruz kalan Başkan Şener, bu tepkiyi değerlendirirken espriyle karışık, “Bari adımı tam söyleseler. Sadri Başkan veya Sadri Şener deseler” diye sitemde bulunmuştu.

Fırtına’nın gözü gençlerde

TRABZONSPOR’da gelecek sezon genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan Tolunay Kafkas, alt yapıya ayrı bir önem verdiğini dün de gösterdi. Fırsat buldukça genç oyuncuların maçlarını izleyen Kafkas, Trabzonspor-F.Bahçe U-16 takımlarının karşılaşmasını takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!