Bir yenilgiyle hedef değişmez

Güncelleme Tarihi:

Bir yenilgiyle hedef değişmez
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2008 00:00

Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, G.Saray’a kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtirken, " Trabzonspor, bir maçla demoralize olacak bir takım değil" dedi.

TRABZONSPOR 3-0’lık Galatasaray yenilgisinin üzüntüsünü yaşarken, bordo mavili yöneticiler eleştirilerin hedefi olan Ersun Yanal’a destek çıktı. Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, bir yenilgi "Şimdi ligde yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Trabzonspor, bir maçla demoralize olacak bir takım değil. Hem lig, hem de kupadaki hedefimiz başladığımız yerle aynı. Yoğun bir çalışma programının ardından Gaziantepspor’la önce ligde ardından da Türkiye Kupası’nda karşılaşacağız. Bu 2 maçı da kazanıp yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyoruz" dedi.

Tercihler eleştirilmez

Teknik direktör Ersun Yanal’ın oyuncu tercihlerini asla eleştirmeyeceklerini de vurgulayan Alioğlu, "Futbolda tek doğru yok. Trabzonspor’da teknik direktörün oyuncu tercihlerine hiç bir zaman bir müdahale olmamıştır, olmaz da. Biz tüm oyuncu tercih ve kanaatlerine saygı duyarız. Galatasaray maçında Tolga’nın oynamasını gerektiren sebepler, oynamamasını gerektiren sebeplerden daha fazla olduğu için oynadı" diye konuştu.

Art niyet aramıyoruz

Maçta Servet’in eline çarparak ağlarla buluşan 2. golde hakemin bakış açısının önemli olduğunu da vurgulayan Alioğlu, "Maçı hakemin verdiği kararlar neticesinde değil, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımız için kaybettik. Ben Türk hakemlerinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama oyun içinde zaman zaman spekülasyon doğuracak kararlar verebiliyorlar. Yine de bunların art niyetle verildiğini düşünmüyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!