Bir sweatshirt'ü farklılaştırmanın 10 yolu

Güncelleme Tarihi:

Bir sweatshirtü farklılaştırmanın 10 yolu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 13:02

Rahat giyinmeyi sevenlerin tercihi sweatshirtler son yıllarda birbirinden farklı kombinle cool görünmenin anahtar parçalarından biri haline geldi.

Haberin Devamı

Sweatshirt'ler son yılların en stil sahibi parçalarından biri. Konfor ve şıklığı aynı anda sunan bu ilgi çekici parça son dönemlerde farklı giyim trendlerine kolaylıkla ayak uydurması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Değişik kesimlerde ve farklı kalıplarda her sezon form değiştiren sweatshirtler her ortama uyan parçalar olması ile de kolay kombinlenebiliyor.

Sweatshirtlerinizi farklılaştırma önerileri

1. Sweatshirt'lerinizi sadece günlük hayatta ve spor kıyafetlerle giyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ofiste de şık sweatshirt'lerinizi giyerek stil sahibi görünebilirsiniz. Özellikle omuzları bol sweatshirtlerinizi kalem eteklerle kombinleyebilirsiniz.

2. Sweatshirt'lerinizi büyük kolyelerle birlikte giyerek sade renkli sweatshirt'leri daha çarpıcı hale getirin. Kolye seçiminizi bu sezonun büyük ve gösterişli olanlarından yana kullanın.

Haberin Devamı

Bir sweatshirtü farklılaştırmanın 10 yolu

3. Dar sweatshirt'lerinizi farklı ceket modelleriyle birlikte giyerek cool ve havalı bir görünüm katabilirsiniz. Özellikle ekose ve çizgili ceketlerle sade sweatshirt'ler stilinize değişik bir yorum katabilir.

4. Bol sweatshirt'lerinizin içine gömlek giyerek sweatshirt'lerinizi kolej stiline uydurun. Bu tarz bir kıyafetin üzerine bomber ceketinizi giyerek stilinizi tamamlayın.

5. Sweatshirt'lerinize farklı bir yorum katmak için kapüşonlu olanları seçebilirsiniz. Kapüşonlu sweatshirt'ler hem cool hem de sportif bir şıklık sergilemenize yardımcı olur. Bu tip sweatshirt'leri jean'lerle ve taytlarla kombinleyerek spor şıklığınızı tamamlayın.

Bir sweatshirtü farklılaştırmanın 10 yolu

6. Kolları volanlı ve hareketli sweatshirt'lerle şık ve dikkat çekici görünün. Bu tür modellerle dar pantolonları veya dar kalem etekleri birlikte giyebilirsiniz.

7. Oversize sweatshirt modellerine şıklık katmak için sweatshirt'lerinizin beline vintage bir kemer takarak sofistike bir stil yakalayın. Kombininizi dar eteklerle veya boyfriend jean'lerle tamamlayın.

Haberin Devamı

8. Logolu ve rozetli sweatshirt'ler bu senenin en trend sahibi parçaları arasında. Rozetli sweatshirt'leri oversize jean montlarla birlikte giyerek havalı bir sokak stili yaratabilirsiniz.

Bir sweatshirtü farklılaştırmanın 10 yolu

9. Kısa sweatshirt'leri yüksek belli jean'lerle veya yüksek belli eteklerle birlikte giyerek stilinizle göz alıcı bir yorum katabilirsiniz.

10. Upuzun sweatshirt'lerinizi elbise niyetine giymeye ne dersiniz? Kalın külotlu çoraplarınızla ve loafer ayakkabılarınızla birlikte uzun sweatshirt'ünüzü giyebilir, üzerine ise oversize bir şişme mont geçirerek görünümünüzü stilize edebilirsiniz. Stilinize feminen bir dokunuş katmak için belinize kemer takarak kıvrımlarınızı öne çıkarmayı unutmayın.

BAKMADAN GEÇME!