Bir sabah uyandılar ve...

Güncelleme Tarihi:

Bir sabah uyandılar ve...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 00:00

Hangover üçlemesi, ‘önceki gece’ hikâyelerinin zirvesi.

Haberin Devamı

İlk filmde ne kadar şoke olduysanız, kurt çetesi Phil, Alan, Doug ve Stu aşırılığı ikiye, sonra üçe katladı. Üçüncü filmin insafsızlığına ilk ikisinin en tuhaf olaylarıyla hazırlanın. 

Mike Tyson’ın kaplanı

Bir sabah uyandılar ve...

Alan (Zach Galifianakis), Stu (Ed Helm), Phil (Bradley Cooper) ve Doug (Justin Bartha) Las Vegas’taki otel odasında uyandığında dumanları tüten koltuk, kılıç, şişme bebek, ortalıkta şaşkın şaşkın dolanan bir tavuk, nihayet bir de kaplan, o da yetmeyince dolapta bir bebek bulduklarında önceki gece işlerin yolunda gitmediğini anladık. Ama kaplanı Mike Tyson’ın evinden çaldıklarından henüz haberimiz yoktu. Tyson’ın vahşi kedisi, serinin en ultra saçma anı olarak tarihe geçti.

Haberin Devamı

Tiryaki maymun

Bir sabah uyandılar ve...

Hangover’ın hayvanlarla derdi ikinci filmde de devam etti. Mafyanın tedarikçisi kötü maymun başlarına epey bela oldu. Boyundan büyük işlere kalkışan küçük Crystal’ın sigara içmesi filmin en çok tartışılan meselesiydi. Ama hayvan hakları aktivistleri rahat olsun, Crystal’ın sigarası tamamen CGI. Kendisi Hollywood’un en çok kazanan hayvan aktörlerinden biri, fıstık cinsinden tabii.

Rahip dayağı

Bir sabah uyandılar ve...

Budist rahibiyle kumarhaneye giden insandan her şey beklenir. Ama ikinci filmde kokain çeken Tibet rahiplerinden (Tayland’da Tibet rahibinin ne işi var belli değil) sopa yemelerine yine de hazırlıklı değilmişiz. Absürd skor: 100.

Bagajdaki çıplak adam

Bir sabah uyandılar ve...

Efsanevi Mr. Chow’un bagajdan çıplak fırladığı sahneden önce, Alan, Stu ve Phil birbirlerine prezervatif atıyordu. Durum tam da saçmalığa bağlamışken, bagajdan tüm belaların kilidini açacak o ses geldi. Son zamanların en insafsız, tuhaf, ölçüsüz kötü adamı Mr. Chow (Ken Jeong) üçlemenin rezillik dinamosu oldu. Bagajdan çıplak çıkma fikrinin kendine ait olduğunu da ekleyelim.

Haberin Devamı

O dövme

Bir sabah uyandılar ve...


Stu yüzünde Mike Tyson’ın tribal dövmesiyle bir küvette uyandı. Şimdi ilk filmin kaplanlı açılış sahnesinin tamamen normal olduğunu düşünüp, üçüncü film için endişelenmeye başlayabilirsiniz.

Polis arabası hırsızlığı

Bir sabah uyandılar ve...

Mike Tyson’ın kaplanını çalmak cesur bir hareket olabilir ama polise bulaşmak pek akıllıca değil. Çete, her türlü belaya bulaştıktan sonra bir de polis arabası çaldı. Tabii her şey gibi bunu da ertesi gün öğrendik. Otelin önünde Mercedes’lerini beklerken, “Buyurun aracınız memur bey” diye gelen valeye mi şaşıralım, Alan’ın kucağındaki gözlüklü bebeği mi çözmeye çalışalım bilemedik.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!