Bir apaçi masalı

Güncelleme Tarihi:

Bir apaçi masalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2011 00:00

Bu hafta Okuyan Us Yayınları’ndan çıkan ‘Bir Apaçi Masalı’ internet şöhretlerinden Angutyus’un hikayesini anlatıyor. ınternet sözlüklerine yazdığı gerçek hayat hikayesiyle dikkat çeken Angutyus’un tüm yaşamı bu kitapta.

Haberin Devamı

Yaşadıklarınızı bir sözlükte anlatma fikri nasıl ortaya çıktı?
- İnternet ve sözlüklerle tanışmam dört sene önce. Ömrüm sokaklarda, yollarda geçti. Ofisimde bilgisayarla oynarken keşfettim sözlükleri. Bir gün ınci Sözlük oluşumuna denk geldim. Epey alkol aldıktan sonra kusarcasına yazmaya başladım yaşadıklarımı. Kendime geldiğimde binlerce mesaj almıştım. “Lan beyler size Beyto’nun hikayesini anlatayım mı?” başlığında yaklaşık altı ay, hiçbir kurgu olmadan, 340 sayfa yazdım.
Neden nick olarak Angutyus’u seçtiniz?
- Angut kardeşimin yüzünden. O buldu. Sanırım ben de hafif angutluk var.
Özel hayatınızı teşhir etmekle suçlayanlar olmadı mı?
- Özel hayatımı yazmadım. Sadece ekmek kavgası yaptığım insanları yazdım. Sanılanın aksine fazla aşk, meşk yok hikayemde.
Sevdiğiniz pozisyonlara kadar yazmışsınız ama...
- 600 sayfanın üzerinden yazdım sevişme ve pozisyon olayları en fazla iki sayfadır. Yazdıklarımda kurgu kesinlikle yok. Yaşadıklarım da çok uçuk kaçık şeyler değil.
Kitap teklifi nasıl geldi?
- Birkaç teklif gelmişti zaten. Sonra sözlükten bir arkadaşım sayesinde Cem Mumcu ile irtibata geçtim.
Kitabın adı ‘Bir Apaçi Masalı’. Buradaki apaçi siz misiniz?
- Efendi olmak adına bir köşeye sinip keşfedilmeyi bekleyen ve ıskaladıkları hayat için onu bunu suçlayan biri olmaktansa, şıkır şıkır, fıkır fıkır bir apaçiyim. 90’lar kuşağıyım. Köyden kente göçe mecbur kaldıktan, kendi imkanlarıyla şehir hayatına adapte olmaya çalışan ilk apaçilerin yarasa kollu montları, şalvar paça pantolonları ve kobra başlı yüzükleri vardı. Savaşlara isyan eden ıngilizce şarkıda break dans yapan adamlardık. Bence asıl apaçiler 13 yaşındaki çocukların giyimleriyle dalga geçen adamlar.

Haberin Devamı

KADININ HESABI ÖDENMEZ

Nasıl para kazandınız?
- Bar, disko ve otel gibi hizmet sektöründe para kazanırsınız. Birlikte olduğunuz kadınlar hediye verir. Pek hesap ödemezsiniz. Asla bir kızın hesabı ödenmez. Turizmci raconu böyledir.
İlk ilişkiniz ısveçli bir kadın...
- Kocası epey birikim yapıp mefta olmuş. Bana da o birikimi yemesi düştü, ısveç’e gittim. En çok dokunmak istediğiniz yaratıklar zehirlidir. Ben de böyle bir adamım, uzaktan seveceksin beni. Büyük şehirin beyaz bebelerinin burun kıvırdığı, apaçi ve kıro damgası yiyen bu adamlar ‘Yes. Yu-mi seks?’le kadınlarla tanışıyor.
Sadece para için seks yaptığınız oldu mu?
- Kesinlikle yaşlı ya da çirkin bir kadınla birlikte olmadım. Hediyeler verdiler, yol parası verdiler, sırf sıcak bir yatak için birlikte de oldum.
Neden kadınlar sizin peşinizdeydi?
- ılk cinsel birlikteliğim 17 yaşında ısveçli bir kızla. Askere gidene kadar birlikte olduğum kadınların sayısını unuttum. Yaşıtlarım atari oynarken, Akdeniz sahillerinde ‘tekila bom bom’ partileri yapıyordum kuzey ırkının en seçme hatunlarıyla. 1.79 boyunda, 85 kiloyum. Yeşil gözlü, buğday tenliyim. Epey spor yaptım, omuzlar geniştir. Kafam da çalışır benim. Yatakta 25 kaplan gücündeyim. Yaş 40’a dayandı, Alanya’da yaşıyorum.
Peki ısveçli kadının ardından hikayeniz nasıl şekillendi?
- Başka bir kadının peşinden ıngiltere’ye gittim. Sonra başka bir kadın bahanesiyle ABD. Gemilerde çalıştım. Bahamalar, Karayipler ve Alaska gibi yerleri gezdim. Sonuç çenemde üç kırık var, kaşımda da iki kere şişe patladı. Kafamda 15 küsür yarık, sol ve sağ ellerimde kavgalardan kalan diş izleri, dudağımda yediğim yumruklardan kalan kesikler...
Bir de büyük aşkınız Sarah Jane var...
- Aşk değil takıntıydı o. Beni reddeden ilk kız. ıyi bir tokattır bana.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!