Bin yılın son aşığı aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Bin yılın son aşığı aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

En iyi aşk mektubunu yazana bin yılın son aşığı unvanı verilecek. Zeki Alasya, Metin Akpınar, Yıldız Kenter, Şükran Güngör, Eşref Kolçak gibi dev oyuncuları biraraya getiren 'Güle Güle' filminin promosyonu için düzenlenen yarışmanın birincisi aynı zamanda Küba tatili de kazanacak.

TÜRK sinemasının, 13 yıl aradan sonra yeniden biraraya gelen iki büyük oyuncusu Zeki Alasya ve Metin Akpınar, binyılın aşığını arıyor. Alasya ve Akpınar'ın boşrellerini paylaştığı, usta yönetmen Zeki Ökten'in imzasını taşıyan Güle Güle adlı filmin kahramanı Galip'in aşık olduğu Kübalı Rosa'ya yazdığı aşk mektubu bir yarışmaya esin kaynağı oldu.

Bin Yılın Son Aşığı adlı bu yarışma, kalemine ve yüreğine güvenen herkese açık. Katılan mektupları Ayşegül Aldinç, Sakıp Sabancı, Zeki Alasya, Meltem Cumbul, Yılmaz Erdoğan'dan oluşan bir seçici kurul değerlendirecek. Sonuç, 14 Şubat Sevgililer Günü düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklanacak. Yarışmanın birincisini bekleyen ödül ise dört gün sürecek iki kişilik bir Küba tatili. İkinciliği kazanan yarışmacı Antalya Clup Otel Sera'da sevgilisiyle birlikte üç gecelik bir tatil kazanacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler mektuplarını İnternet'teki www.güle-güle.com ya da gulegule.com.tr adresine ya da UFP Hariciye Konağı Sok. 11/5 Park Apt. Gümüşsuyu- İstanbul adresine gönderebilecekler. Dileyenler yazdıkları aşk mektuplarını 0 212 293 46 79 numaralı faksla da yarışmaya katılabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!