Bilic, Tolgay Arslan ile Arjantinli yıldızın arasında kaldı!

Güncelleme Tarihi:

Bilic, Tolgay Arslan ile Arjantinli yıldızın arasında kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 23:41

Sivasspor karşısında, Kartal’ın Olimpiyat Stadı’nda Liverpool’u devirmesini sağlayan Tolgay veya Jose Sosa ilk 11’de sahaya çıkacak. Slaven Bilic takımına, “Kanatları sık kullanın” direktifi de verdi.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de bugün Sivasspor’la karşılaşacak Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, zorlu randevu için planlarını tamamlamak üzere...
Ancak siyah beyazlıların hocası, ufak bir ‘sıkıntı’ yaşıyor. Maç taktiğini dün takıma anlatan gösteren Slaven Bilic, orta alanda çoğalarak kontratak yapılması gerektiğini söyledi.
Hırvat teknik adam, özellikle Veli ve Olcay’dan kanatları kullanmalarını istedi, Sivassporlu Burhan Eşer’in cezalı oluşunun altını çizdi.

SAVUNMAYA DA UYARI YAPTI

BILIC’in problem yaşadığı nokta ise orta alanda yapacağı tercih... Beşiktaş’ın hocası, takımın UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool’u yıktığı maçta golü atan Tolgay Arslan ile Arjantinli Jose Sosa’nın arasında kaldı. Slaven Bilic’in son kararını bugün sabah saatlerinde vereceği ve ilk 11’ini belirleyeceği öğrenildi. “90 dakika savaşan bir takıma karşı oynayacağız” diyen Hırvat teknik adam, savunma hattındaki isimlere de uyarılarda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!