Bilic: Önemli ama son değil

Güncelleme Tarihi:

Bilic: Önemli ama son değil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 00:55

Slaven Bilic, “Eskişehirspor karşısında sadece kendimi düşündüğüm gibi iddialar duydum. Demba Ba ve Gökhan Töre cesur oyuncular. Doktorumuz izin verirse ikisini de oynatırım” dedi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’ndeki kritik Liverpool maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic açıklamalar yaptı. 1-0’lık yenilginin rövanşında “total futbol” oynamak istediklerini söyleyen Bilic, “Sabırlı olmak zorundayız. Bir taraftan da gole ihtiyacımız var. Takım savunmasında da derli toplu olmamız lazım. Onların bize bırakacağı alanları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Liverpool düzeyinde bir takımı elemek için, oyunun bütün hatlarında total ve sağlam bir şekilde oynamamız lazım. Hâlâ büyük şansımız var” diye konuştu.

DEFALARCA “ÖNCELiĞiMiZ LiG” DEDiM

Demba Ba ve Gökhan Töre’nin son durumu hakkında bilgi veren Hırvat hoca, “Umarım ikisi de yarın oynar. Liverpool maçı ilk maç değil, son maç da değil. Doktorlarımızla maç saati de konuşacağız, bir risk olmazsa oynatacağız” ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Slaven Bilic, Eskişehirspor yenilgisi hakkında yapılan eleştirilerin sorulması üzerine, “Söylenenlerle ilgili bilgim var. Defalarca takımımın ve benim önceliğimin Süper Lig olduğunu söyledim. Avrupa Ligi’nin de önemi var; hem benim için hem de Beşiktaş için. Grup aşamasını geçerek buraya geldiğimiz için gururluyduk. Her maça ciddi şekilde yaklaşıyoruz. Türkiye Ligi ekmeğimiz, Avrupa Ligi ise tatlımız diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Kartal, Liverpool’u 1-0 yenerse maç uzayacak. Her türlü beraberlikte Liverpool turlayacak. Siyah beyazlılar 2 veya daha farklı bir galibiyet alırsa adını üst tura yazdıracak.

TÖRE VE DEMBA BA BU AKŞAM SAHADA

BEŞİKTAŞ Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, Demba Ba ve Gökhan Töre’nin Liverpool karşısındaki rövanşta forma giyebileceğini açıkladı. Kalçasındaki problem nedeniyle 1-0 kaybedilen Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Demba Ba’nın son idmanda denendiği ve sorunu kalmadığı öğrenildi. Es-Es karşısında 45 dakika oynatılan Gökhan Töre’nin de Liverpool maçına çıkmasınsa bir sakınca olmadığı ifade edildi.

"SADECE 11 KİŞİ DEĞİLİZ"

KARTAL’ın stoperi Pedro Franco, kendileri için çok özel bir maça çıkacaklarını belirtip, “Çok büyük bir maça çıkıyoruz. Karşımızda çok büyük, çok ciddi bir rakip var. Beşiktaş kadrosu sadece 11’den oluşan bir kadro değil. Çok geniş bir kadromuz var. Hepsi yarışmacı ortama hazır, kapasitesi yüksek oyuncular. Sahada olan herkes inanıyorum ki elinden geleni yapacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!