Bilic’in sağ bek isyanı

Güncelleme Tarihi:

Bilic’in sağ bek isyanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2015 01:10

Hırvat teknik adam, siyah beyazlı yönetimden Serdar Kurtuluş’un alternatifinin bir an önce bulunmasını talep etti. Rota yine Bilic’in ısrarla istediği Martin Linnes’e döndü...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, futbol komitesi ile önceki gün bir araya gelerek, “Ligin ilk yarısını ve Avrupa UEFA Kupası maçlarını sorunsuz bitirdik. Ama en çok stoper ve sağ kanatta sıkıntı yaşadık. Defansın ortasına Miloşeviç’i aldık. Serdar Kurtuluş iyi niyetli ve çok çalıştı. Fakat o bölgeye acilen sağ bek oyuncusu istiyorum” diye konuştu.

Bu gelişme üzerine başkan Orman ve dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları Benfica ile Pereira için temasa geçti. Fakat Benfica oyuncuyu kesinlikle satmayacaklarını Beşiktaş’a belirtti. Benfica’dan gelen olumsuz yanıt üzerine Beşiktaş eski göz ağrısına yöneldi. Bilic’in vazgeçemediği Molde’de oynayan Martin Linnes tekrar gündeme geldi. Beşiktaş’ın 1 milyon Euro teklifte bulunduğu iddia edilen 22 yaşındaki futbolcu kendisi ile ilgili kararı kulübünün vereceğini bildirirken açık kapı da bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!