Bilgiç: Oda borsa seçimleri nisanda yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Bilgiç: Oda borsa seçimleri nisanda yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 12:10

Bilgiç: Oda borsa seçimleri nisanda yapılacak

Haberin Devamı

ADANA ,(DHA)- ADANA Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, TOBB'a bağlı oda borsaların altı ay ertelenen seçimlerinin Nisan 2018 ayında yapılacağını söyledi.
Ayrıca 'Zeytin Dalı' operasyonunda vatan için canını veren Mehmetçikler için Fatiha okutarak meclis gündemini açan ATB Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak, “Meclis olarak ordumuzun başarılı olmasını kalpten diliyoruz” dedi.  ATB şubat ayı olağan meclis toplantısında konuşan Başkan Şahin Bilgiç, "TOBB'a bağlı oda borsaların altı ay ertelenen seçimleri nisan ayında yapılacak. Üyelerimizin teveccühlerine inşallah tekrar mazhar olup, hizmet kervanımıza ara vermeden devam edeceğiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.
BORSA KOMPLEKSİMİZ AÇILACAK
Borsa kompleksinin mart ayı içinde açılacağını belirten Bilgiç şöyle konuştu:
“Tarihi ve köklü geçmişi olan Adana Ticaret Borsası'nın bu başarılı çalışmaları donanımlı vizyoner yöneticilerle yapılabilir.  Bizlerde gecemizi gündüzümüze katarak en iyi hizmeti vermeğe çalıştık. ATB'nin yüzüncü yılına uygun projeksiyonumuzu yaptık. ATB Lisanslı Depolarını, Elektronik satış Salonunu, Akredite ve Yetkili Sınıflandırıcı Labratuvarlarıyla beraber Mart ayı içerisinde açılışını üyelerimizle hep beraber yapacağız. Türkiye ye örnek olacak bu projemizle gerçek Ticaret borsacılığın ne olduğunu tüm Türkiye görecektir.”

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!