Yaren Çakar olayı nedir? Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit için yaptığı yorumun ardından tepkiler çığ gibi büyüdü... Sponsorlar iş birliğin iptal etti!

Güncelleme Tarihi:

Yaren Çakar olayı nedir Okan Burukun oğlu Ali Yiğit için yaptığı yorumun ardından tepkiler çığ gibi büyüdü... Sponsorlar iş birliğin iptal etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2023 09:54

Twitch platformunda yayıncılık yapan Yaren Çakar, bir yayınında sarf ettiği sözlerin ardınadan büyük tepkiye yol açtı. Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit hakkında yorum yapan Yaren Çakar kısa sürede sosyal medyada tepki gösterilen isim haline geldi. Açıklamasının ardından özür dileyen Yaren Çakar'a sponsor olan firmanın da desteğini çektiği öğrenildi. İşte detaylar

Haberin Devamı

Yaren Çakar ismi dün yaptığı açıklamanın ardından gündemden düşmüyor. Galatasaray Camiasının özellikle geçtiğimiz sezon popülerliğini arttıran, hem futbolcuların hem de taraftarların sevgilisi haline gelen Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit için sarf edilen sözler hem Galatasaraylı taraftarları hem de bir çok kesimin tepkisine yol açtı. 
Twitch üzerinden yayın yapan Yaren Çakar, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un oğluna ettiği hakaretler ile tepki çekti. Canlı yayın sırasında Ali Yiğit Buruk’un hayatında gördüğü en çirkin çocuk olduğunu söyleyen Yaren Çakar konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Okan Buruk’un oğlunu biliyorsunuz değil mi? Cüce *.....* Okan Buruk’un oğlu hayatımda görüp görebileceğim en çirkin çocuk. Allah affetsin bir de saçını sarıya boyatmış.”  “Oğlum çirkine çirkin diyeceksin bu ayıp bir şey değil ki. Çocuk sevimli değil abi. 30 yaşında görünüyor çocuk.” dedi. Bu sözlerin ardından da tepkilerin hedefi oldu. 

Haberin Devamı

SPONSORLAR DESTEĞİ ÇEKTİ, ÖZÜR DİLEDİ

Çakar yayınladığı mesajda şunları söyledi: "Okan Buruk'un oğlu ile ilgili neden böyle bir şey söylediğimi bilmiyorum. Mental olarak benim için kötü bir gündü ve ne söylediğimin farkına varamadım. Tamamen saçmalamamışım. Ne benim ne bir başkasının bir çocuk veya bir insan üzerinden bu kadar kırıcı bir yorum yapmaya hakkı yok. Herkesten ve özellikle ilgili kişilerden özür dilerim." Bu özür mesajını yayınlasa da yayınlarına destek olan sponsorun desteğini çektiği gelen ilk bilgiler arasında yer aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası: