Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek 2023? Valorant gece pazarı tarihi belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek 2023 Valorant gece pazarı tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2023 00:02

Valorant Gece Pazarı başlangıç tarihi 2023, oyun severler tarafından takip ediliyor. Dünyada milyonlarca kişinin heyecanla beklediği Valorant Gece Pazarı oyunculara özel yenilikler sunuyor. Valorant Gece Pazarı ile oyuncular, indirimli şekillere sahip olabilecek. Diğer yandan FPS oyununda toplamda 6 silah kaplaması indirime girecek. Peki Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek, belli oldu mu? İşte, Valorant Gece Pazarı 2023 tarihi hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Valorant Gece Pazarı ne zaman 2023 sorusu, son gelişmeler ile takip ediliyor. Valorant Gece Pazarı için Riot Games tarafından yapılacak açıklaması, oyuncular tarafından merakla bekleniyor. Valorant, silah kaplamalarına oyun severlerin daha ucuz yoldan ulaşması için her iki ayda bir kez gece pazarını açmaktadır. Valorant gece pazarı, 8 Haziran - 28 Haziran aralığında açılacak. İşte, o konu hakkında ayrıntılar.

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN?

Valorant gece pazarı, 8 Haziran - 28 Haziran aralığında kullanıcıların mağazasına gelecek. Gece saat 03.00'te başlayacak etkinlik 28 Haziran 03.00'a kadar sürecek. Böylelikle size özel rastgele 6 silah kaplamasını indirimli şekilde envanterinize ekleyebileceksiniz.

HER İKİ AYDA BİR

Valorant, silah kaplamalarına oyunseverlerin daha ucuz yoldan ulaşması için her iki ayda bir kez gece pazarını açmaktadır. Böylelikle kullanıcılar yapılan indirimlerin ardından daha ucuza silah kaplamalarına sahip olabilmektedir.

Haberin Devamı

VALORANT GECE PAZARI NE İŞE YARAR?

Valorant Gece Pazarı, oyunun açılış ekranının sağ üst köşesinde bulunur ve parıldayan küçük bir kart logosu ile gösterilir. Oyuncular, bu simgeye tıklayarak ve kartları çevirerek hangi skinleri indirimli olarak alabileceklerini görebilirler.