Ümraniye Belediyesi hangi partide? Ümraniye Belediye Başkanı kimdir? 2019 Ümraniye yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Ümraniye Belediyesi hangi partide Ümraniye Belediye Başkanı kimdir 2019 Ümraniye yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 13:13

2024 yılında yerel seçimlere kısa bir zaman kala vatandaşlar yaşadıkları ilçenin yönetiminin hangi siyasi partide olduğunu merak ediyor. Yerel seçimler için siyasi partiler, teşkilatlarıyla seçim hazırlıklarına başladı. 2019 yılında Ümraniye Belediye Başkanı adayı olarak CHP'den Cafer Aktürk, Ak Parti'den ise İsmet Yıldırım aday olmuştu. Peki Ümraniye Belediyesi hangi partide? Ümraniye Belediye Başkanı kimdir? İşte, 2019 Ümraniye yerel seçim sonuçları….

Haberin Devamı

Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin tamamlanmasıyla 2024 yılında yerel seçimlere gitmeye hazırlanıyor. Yerel yönetimlerin belirleneceği seçim öncesinde ise İstanbul’un ilçelerinde oy oranları, açılan sandık vb. bilgiler merak ediliyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Ümraniye ise kalabalık nüfusu ile dikkat çekiyor. 2019 seçimlerinde Ümraniye’de toplam seçmen sayısı 485.055 olurken seçime katılım oranı ise %84,10 oldu. Peki Ümraniye Belediyesi hangi partide? İşte, 2019 İstanbul yerel seçim sonuçları ile Ümraniye Belediye Başkanı seçilen isim…

ÜMRANİYE BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 Seçimlerinde İstanbul’un Ümraniye ilçesinde toplam 407.951 oy kullanıldı. Açılan 1420 sandık sonrasında yüzde %54,57 oy oranı ile Ümraniye ilçesini AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı.

Haberin Devamı

Ümraniye Belediyesi hangi partide Ümraniye Belediye Başkanı kimdir 2019 Ümraniye yerel seçim sonuçları...

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI İSMET YILDIRIM KİMDİR?

1960 yılında, Ümraniye’de doğmuştur. İlk ve ortaokulu Ümraniye’de okumuş, liseyi Bakırköy’de bitirmiştir. 1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi unvanıyla mezun olmuştur.

Mezuniyetin ardından aile şirketinde müteahhitlik yaparak birçok konut ve tesisin yapımını gerçekleştirmiştir. Bu yıllar müteahhitliğin yanında çeşitli meslek kuruluşlarında ve sivil toplum örgütlerinde görev almıştır. 1999 yılında KİPTAŞ’a Genel Müdür olan İsmet YILDIRIM, görev süresi boyunca İstanbul’un çeşitli semtlerinde teknik donatı alanları, okulları, camileri ve çarşılarıyla modern şehirler kurmuş olup, bu şehirlerdeki konut sayısı 80 bine ulaşmıştır. Uzun yıllar üzerinde çalıştığı, proje ve bürokratik işlemlerin tamamlandığı tarihi ve kültürel “Süleymaniye Projesi’nin” inşasına da başlamış bulunmaktadır.

Evli ve iki çocuk babası olan Yıldırım, İngilizce bilmektedir.

İstanbul Ümraniye seçim sonuçları 2024

İstanbul seçim sonuçları 2024

2024 SEÇİM SONUÇLARI

SEÇİM SONUÇLARI