Twitter’in rakibi Instagram Threads çıkış tarihi belli oldu! Instagram Threads nedir, ne zaman çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

Twitter’in rakibi Instagram Threads çıkış tarihi belli oldu Instagram Threads nedir, ne zaman çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2023 15:15

Instagram, Twitter’a alternatif olabilecek platformu Threads için kullanıcıların beklediği tarihi açıkladı. Twitter’ı satın aldıktan sonra tartışmalı kararlara imza atan Elon Musk son olarak tweet okuma sayısına kota koyunca kullanıcılar alternatif sosyal medya ağlarına yönelmeye başladı. Instagram’la bağlantılı olarak çalışacak Threads, Twitter’daki yeni kararlardan bunalan kullanıcılar tarafından dört gözle bekleniyor. Peki, Instagram Threads ne zaman çıkacak? İşte iOS ve Android çıkış tarihi!

Haberin Devamı

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Instagram Threads kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Son dönemde Twitter’da yürütülen politikadan ve kurallardan rahatsız olan milyonlarca kullanıcısı alternatif sosyal medya ağlarını inceliyor. Instagram Threads de, Meta tarafından geliştirilen ve Instagram’la bağlantılı olarak çalışan platformlardan birisi. Instagram Threads Android ve iOS için çıkış tarihi verildi!

INSTAGRAM THREADS NEDİR, NE ZAMAN ÇIKACAK?

Meta'nın Twitter rakibi Instagram Threads'in 6 Temmuz'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Instagram’la bağlantılı olarak çalışacak Threads, Apple App Store’da da yerini aldı. Uygulamanın ekran görüntüleri, Twitter’a benzer bir arayüzü olduğunu gösteriyor. Paylaşılan bilgilere göre App Store üzerinden ön siparişe açılan uygulama, Instagram'a bağlanacak.

Haberin Devamı

Instragram’a bağlı çalışacak Thread, bu sayede yüz milyonlarca hesapla eşleşecek. Bu sayede, rakiplerinin aksine sıfırdan başlaması gerekmeyecek. Threads, Twitter’a benzer bir arayüze sahip olacak ve paylaşımlarda karakter sınırlaması olacak. Kullanıcılar, Twitter'da olduğu gibi paylaşımlara fotoğraf, video veya link de ekleyebilecekler. Threads kullananlar paylaşımları beğenip yorum yapabilecek, yeniden paylaşarak başka kişilere gönderebilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası: