THREADS ÜYE OLMA - HESAP AÇMA EKRANI | Threads nedir ve nereden üye olunur? Instagram Threads App nasıl kullanılır ve ücretli mi? Threads Özellikleri ve tüm detaylar (iOS & Android İNDİR)

Güncelleme Tarihi:

THREADS ÜYE OLMA - HESAP AÇMA EKRANI |  Threads nedir ve nereden üye olunur Instagram Threads App nasıl kullanılır ve ücretli mi Threads Özellikleri ve tüm detaylar (iOS & Android İNDİR)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2023 16:00

Threads nasıl üye olunur ve nasıl hesap açılır? sorusu günün öne çıkan konularından oldu. Threads platformu, Instagram bağlantılı olarak kullanıcıların erişimine açıldı. Twitter'daki kısıtlamaların ardından hızlıca harekete geçen Meta ekibi, Instagram zeminini kullanarak metin tabanlı bir platform oluşturdu. Threads kullanım olarak Twitter ile yüksek oranda benzeşirken yeni bir deneyim ile Twitter'dan kopan kullanıcıları çekmeyi arzuluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Zuckerberg, "Vizyonumuz Instagram'ın en iyi kısımlarını almak ve metinler, fikirler ve aklınızdan geçenleri tartışmak için yeni bir deneyim yaratmak." ifadelerini kullandı. İşte, Threads hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Instagram Threads App uygulaması, 5 Temmuz gecesi yayın hayatına başladı. Twitter'ın almış olduğu son limit kararının ardından harekete geçen Mark Zuckerberg, Twitter benzeri uygulama olan Threads'ın kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini duyurmuştu. Zuckerberg, Threads'ın yayın hayatına başlamasının ardından platform hakkında bir açıklama da yaptı. Peki, Instagram Threads nedir, nasıl kullanılıyor? İşte, o detaylar

Instagram Threads uygulaması, Facebook ve Instagram'ı da bünyesinde bulunduran Meta grubunun sosyal ağları ile bağlantılı çalışıyor. Henüz uygulama olarak kullanıma açılan Threads'ın aktif bir web sitesi ise bulunmuyor. 

THREADS NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Threads fikri, Twitter'ın almış olduğu limit kararının ardından ortaya çıktı. Elon Musk tarafından geçtiğimiz dönemde satın alınan Twitter, yeni bir işleyiş düzenine geçmişti. 

Haberin Devamı

Elon Musk'un, ücretsiz hesap kullanan hesaplara yönelik günlük 600 tweet görüntüleyebilme sınırı getirmesi, Meta şirketinin patronu Mark Zuckerberg'i harekete geçirdi. Zuckerberg, kısa sürede Threads'ı ortaya çıkararak kullanıma sundu.

THREADS NASIL ÇALIŞIYOR?

Threads şu an için Instagram'ın bir alt uygulaması gibi hizmet veriyor. Öyle ki, Threads'ın henüz kendisine ait bir gizlilik politikası sayfası bile bulunmuyor. Sistemdeki tüm alt sayfalar Instagram üzerinden erişim sağlıyor.

Threads'ın işleyişi ise şu anlık Twitter ile yüksek oranda benzerlik gösteriyor. 

INSTAGRAM AVANTAJINI KULLANDI

Threads'a kısa sürede yüz binlerce kullanıcı dahil oldu. Platformun bu kadar kısa sürede kullanıcı sayısını arttırmasının sebebi ise Instagram oldu. Meta, Instagram üzerinden pek çok kullanıcıya bildirim göndererek, "X kişisi Threads kulllanıyor, sen de katıl" şeklinde davetler oluşturdu. 

Gelen davet ve bildirimler üzerine kullanıcı sayısı kısa sürede yüz binlere ulaştı.

ANDROİD CİHAZLARA THREADS İNDİRME 

Android cihazlara Threads indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

ANDROİD THREADS İNDİRME LİNKİ

İOS CİHAZLARA THREADS İNDİRME 

İOS cihazlara Threads indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

Haberin Devamı

İOS THREADS İNDİRME LİNKİ

THREADS NASIL KULLANILIR?

Threads'e kaydolmak  için bir Instagram hesabınızın olması gerekiyor. Ardından hesabınızı oluşturmak için iOS veya Android için Threads uygulamasını indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Instagram hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini kullanarak giriş yapmak. 

ZUCKERBERG'DEN VİDEOLU TEŞEKKÜR VE AÇIKLAMA MESAJI

Meta patronu ve Threads'ın kurucusu Mark Zuckerberg, Instagram üzerinden bir açıklama ve teşekkür mesajı yayınladı. Zuckerberg'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

Threads ile tanışın, sohbet için açık ve dostane bir halka açık alan. Vizyonumuz Instagram'ın en iyi kısımlarını almak ve metinler, fikirler ve aklınızdan geçenleri tartışmak için yeni bir deneyim yaratmak.

Bence dünyanın bu tür dostane bir topluluğa ihtiyacı var ve ilk günden beri Threads'in bir parçası olan hepinize minnettarım. Threads şu anda app store'da.

 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Mark Zuckerberg (@zuck)'in paylaştığı bir gönderi