Threads hesabını tek başına siliniyor mu? Threads hesabı ile Instagram hesabı birlikte mi siliniyor? İşte detaylar

Güncelleme Tarihi:

Threads hesabını tek başına siliniyor mu Threads hesabı ile Instagram hesabı birlikte mi siliniyor İşte detaylar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2023 16:18

Son haftaların en popüler uygulaması Threads oldu. Instagram, Twitter’a benzeri Threads uygulamasını nihayet yayınladı. Instagram hesabıyla entegreli olarak çalışan Threads hesabı silimeyle ilgili kafalarda bazı soru işareti kaldı. Threads silince Instagram hesabı silinir mi? sorusu da bu bağlamda merak edilip araştırılmaya başlandı. Meta tarafından geliştirilen uygulamadaki gizlilik politikası kuralı hesap silme işlemlerini sekteye uğrattı. Peki, Threads silersek Instagram hesabı silinir mi? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Threads hesap silme işlemini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar Instagram hesaplarının da silinmesinden korkuyor. Mark Zuckerberg, kullanıcıların Twitter’ın aldığı kararlardan memnun olmamasını fırsat bilerek yeni sosyal mecrası Threads’i kullanıma sundu. Twitter yapısıyla ön plana çıkan uygulama henüz yeni olduğu için bazı eksiklikleri bulunuyor. Threads hesabını silmek de bu sebeple büyük bir problem olarak karşımıza çıkıyor.

THREADS SİLERSEK INSTAGRAM HESABI SİLİNİR Mİ?

Twitter’a rakip olarak geçtiğimiz günlerde yayınlanan Threads kısa sürede kullanıcıların akın ettiği bir sosyal medya ağı oldu. Kullanıcılar, Elon Musk’ın Twitter politikasından memnun kalmadığı için Instagram’ın çıkardığı alternatife yöneldi. 100 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Threads’te hesap silme işlemi ise büyük bir sorun haline geldi.

Haberin Devamı

Threads uygulamasının içerisinde hesap silme işlemi bulunmuyor. Bu sebeple de kullanıcılar yalnızca Threads hesabını silemiyor. Kullanıcıların Threads hesabı ile Instagram hesabı birbiriyle bağlantılı olduğu için Threads hesabını silenler Instagram hesabını da silmiş oluyor. Instagram hesabının silinmesini istemeyenler alternatif olarak Threads hesabını dondurmakla yetiniyor.

Haberle ilgili daha fazlası: