Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler, nerede olacak? 28 Haziran Şarkılar Bizi Söyler Bayram Özel yayını ile ekranlarda!

Güncelleme Tarihi:

Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler, nerede olacak 28 Haziran Şarkılar Bizi Söyler Bayram Özel yayını ile ekranlarda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2023 21:48

Şarkılar Bizi Söyler konukları, izleyenler tarafından takip ediliyor. Kanal D'nin sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler Bayrama Özel yayını ile 28 Haziran'da Kuruçeşme Açıkhavada seyirci karşısına çıkıyor. Muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde konser tadında Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Pop Müziği’nin en güzel şarkıları söylenecek. Gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı Şarkılar Bizi Söyler Bayram Özel yayını izleyenleri müziğe doyuracak. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? İşte, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler Bayram Özel Yayını tanıtım fragmanı ve konuklar hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

28 Haziran Bayramın birinci günü Şarkılar Bizi Söyler Kuruçeşme Açıkhavada Kanal D ekranlarında geliyor. Canlı yayınla ekrana gelen sezon finali bölümü ile yeniden izleyiciler ile buluşacak olan programda, izleyenler keyifli anlar geçirecek. Müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler konukları merak konusu oldu. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? İşte, ayrıntılar.

ŞARKILAR BİZİ ÖYLER KONUKLARI KİMLER?

Bayramın birinci günü Şarkılar Bizi Söyler Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla ekrana gelen sezon finali bölümü ile yeniden izleyiciler ile buluşacak.
Özel bölümünde Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici kendi repartuarlarında yer alan sevilen şarkıları söyleyecek. Gece boyunca Boğaz’ın ışıkları altında Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Pop Müziği’nin en güzel şarkıları söylenecek.

Haberin Devamı

Şarkılar Bizi Söyler Kurban Bayramı boyunca Kanal D ekranlarında izleyicilere renkli anlar yaşatacak.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BAYRAM ÖZEL TANITIM FRAGMANI