Saraydüzü Belediyesi hangi partide? Sinop Saraydüzü Belediye Başkanı kimdir? 2019 Saraydüzü yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Saraydüzü Belediyesi hangi partide Sinop Saraydüzü Belediye Başkanı kimdir 2019 Saraydüzü yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 11:46

Saraydüzü Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Saraydüzü yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Sinop Saraydüzü Belediyesi hangi partide? Saraydüzü Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Sinop Saraydüzü Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Saraydüzü Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Saraydüzü yerel seçim sonuçları 2019

SARAYDÜZÜ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Saraydüzü için 890 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Hasan Peker %55.43 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Saraydüzü Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

SARAYDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI HASAN PEKER KİMDİR?

01.06.1959 tarihinde Saraydüzü’nde doğdu. İlk ve Orta öğretimini Saraydüzü’nde tamamladı. Vatani görevini 1979 Yılında Isparta ve Kıbrıs’ta tamamlayan Hasan PEKER o tarihten sonra Boyabat ve Saraydüzü’nde ticaret yapmaya başladı.
1990 Yılında Saraydüzü’nün İlçe olmasıyla Saraydüzü Sevdalısı olan Hasan PEKER Bilgi birikimlerini ilçesine verebilmek, ilçesinin kalkınmasına şehirleşmesine katkı sağlamak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisinden üçüncü dönem Belediye Meclisi Üyeliğine seçildi.

2007 yılı Nisan Ayında kurucu Belediye Başkanımız (Rahmetle anıyoruz) Kaşif ÖZTÜRK’ ün vefatı nedeniyle boşalan Belediye Başkanlığına seçilmiştir. Saraydüzü sevdasını her fırsatta dile getiren ve Saraydüzü halkının yapılan hizmetlerin en güzeline layık olduğunu, onlara layık olmaya çalıştığını ifade eden Hasan PEKER, Saraydüzü’nü yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla bütün gücünü harcadığını ve harcayacağının sözünü vermektedir.

Sorunları tespit etmek ve üzerine gitmek; Hasan PEKER; geçmiş yıllarda yapmış olduğu Meclis üyeliği nedeniyle Saraydüzü’nün sorunlarını sürekli olarak araştırma ve eleştirme şansını bulmuş,bunları her ortamlarda dile getirmiştir. Sorunları hiçbir zaman büyütmemiş ve sabırla üzerine gitmeyi kendisine ilke edinmiştir.

Şu ana kadar gerek iş yaşamında gerekse özel yaşamında; insanların sözünü kesmeden, onları can kulağıyla dinlemiştir. Şu anda da aynı uygulamayı sürdürmekte Belediyenin kapılarını gerçek sahiplerine yani tüm insanlara açarak onları dinlemekte, çözüm üretmekte, vatandaşların isteklerini en hızlı şekilde yerine getirmeye çalışmaktadır. “Etraflıca çalış, doğru bir şekilde araştır, dikkatlice düşün, düşündüklerini gözden geçir, ciddi ve samimi bir şekilde uygula” Hasan PEKER’in temel politikasıdır.

Halkımızın oylarıyla göreve geldiğimizi Belediyenin her kuruşunun harcanmasında Halkımızın menfaatlerinin ve taleplerinin dikkate alındığının bilinmesini ancak maddi sıkıntılar nedeniyle gereken hizmeti verememekten derin üzüntü duyduğumu ve bu sıkıntıların bin an önce sona ermesi için Meclisimiz,tüm belediye çalışanlarımız ile yapacağımız çalışmalarda siz sayın halkımızdan Belediyemizden desteklerini eksik etmemelerini temenni eder gurbette ve ilçemizde yaşayan güzel insanlarımıza saygı ve sevgilerimi sunarım.Esen Kalın…