Orhaneli Belediyesi hangi partide? Bursa Orhaneli Belediye Başkanı kimdir? 2019 Orhaneli yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Orhaneli Belediyesi hangi partide Bursa Orhaneli Belediye Başkanı kimdir 2019 Orhaneli yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 17:47

Orhaneli Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Orhaneli yerel seçim sonuçları da sebeple araştırılıyor. Orhaneli, Bursa'nın güneyindeki engebeli düzlüklerde yer almaktadır. İlçenin dağlık kesimleri kayın, kızılçam, karaçam, meşe, ardıç ormanları ile kaplıdır. Peki, Bursa Orhaneli Belediyesi hangi partide? Orhaneli Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Bursa Orhaneli Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Orhaneli ilçesi; doğusunda Keles, batısında Mustafakemalpaşa, kuzeyinde Bursa (Osmangazi ve Nilüfer ilçeleri) ve güneyinde Büyükorhan ve Harmancık ilçeleriyle çevrilidir. Peki, 2019 Orhaneli Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Orhaneli yerel seçim sonuçları 2019!

ORHANELİ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Orhaneli için 14.874 oy kullanıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan adayı Ali Aykurt %52,82 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Orhaneli Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

ORHANELİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ AYKURT KİMDİR?

Haberin Devamı

Ali Aykurt 1978 Yılında Orhaneli’de doğdu. İlkokulu Karaoğlanlar Köyü’nde tamamladı. Orta ve Lise öğrenimin ise Orhaneli İmam Hatip Lisesi’nde bitirdi. Anadolu Üniversitesi İktisat İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

Siyaset eğitimi kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Akademisi ve Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi sertifika programlarına katıldı. AK Parti’de 3 yıl Gençlik Kolları Yöneticiği, 7 yıl Mahalle Temsilciliği ve 5 yıl İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. DAĞDER’de 5 yıl yöneticilik yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bursa Orhaneli seçim sonuçları 2024

Bursa Seçim Sonuçları 2024

2024 Seçim Sonuçları

Seçim Sonuçları