MSB personel alımı PERTEM sınav sonucu sorgulama ekranı! Milli Savunma Bakanlığı Müfettiş Yardımcısı alımı mülakat sınavı ne zaman, hangi tarihte?

Güncelleme Tarihi:

MSB personel alımı PERTEM sınav sonucu sorgulama ekranı Milli Savunma Bakanlığı Müfettiş Yardımcısı alımı mülakat sınavı ne zaman, hangi tarihte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2023 23:22

MSB Müfettiş Yardımcılığı sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi. 04 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen söz konusu yazılı sınav sonuçları Milli Savunma Bakanlığı duyurusu ile erişime açıldı. MSB Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı sonuçları e-Devlet sorgulama ekranından öğrenilecek. Yapılan yazılı sınav sonucunda başarılı olan adaylar sonraki aşamada MSB Müfettiş Yardımcısı alımı mülakat sınavlarına katılacak. Peki, MSB personel alımı sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Mülakat sınavları ne zaman? İşte, PERTEM MSB Müfettiş Yardımcısı sınav sonucu sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı müfettiş yardımcı sınav sonucu sorgulama ekranı erişime açıldı. Millî Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere; “Millî Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Yönetmeliği” hükümlerine göre Genel İdari Hizmetler sınıfından 9’uncu dereceli 15 (onbeş) Müfettiş Yardımcısı alımı amacıyla giriş sınavı 4 Şubat'ta yapıldı. Adaylar https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden yazılı sınav sonuçlarını sorgulayabilecekler. Mülakat sınavı tarihleri ise henüz belli olmadı.

MSB MÜFETTİŞ YARDIMCISI SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı temini yazılı sınav sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı temini yazılı sınav sonuç duyurusu yayımlandı. Sınav sonuç duyurusuna https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MSB personel alımı PERTEM sınav sonucu sorgulama ekranı Milli Savunma Bakanlığı Müfettiş Yardımcısı alımı mülakat sınavı ne zaman, hangi tarihte

MSB PERSONEL ALIMI MÜLAKAT SINAVI NE ZAMAN?

Yapılan yazılı sınav sonucunda başarılı olan adaylar ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır.

Yazılı sınavda başarılı olan adaylardan en yüksek puan alan adaydan başlanarak atama yapılacak kadro sayısının 4 katını geçmemek üzere, 60 (altmış) aday sözlü sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip adaylar da sözlü sınava çağrılır.

MSB müfettiş yardımıcısı alımı mülakat sınavı tarihi açıklandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.