Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 09:49

Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu perşembe gününün reyting rekortmeni oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 272.Bölüm fragmanı yayınlandı. İzlemek için detaylara bakınız.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm fragmanı yayınlandı, izle. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm'de neler olacak?

POLAT ALEMDAR’A KURULAN TUZAK

Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’ nun yeni bölümünde heyecan ve aksiyon kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Bu Perşembe 271. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Polat Alemdar düşmanlarına karşı yine amansız bir mücadeleye giriyor.

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da yine çok konuşulacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Haberin Devamı

POLAT’I BEKLEYEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Polat Alemdar’ı geçtiğimiz haftaki bölümde, gizlendiği kamyonun kasasında bir bilinmeze doğru yol alırken bırakmıştık. Cahit ve Yasin’in uzaktan takip ettiği Polat Alemdar, teslimat noktasında hiç tahmin etmediği bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Peki Polat, kendisine kurulan tuzaktan kurtulmayı başarabilecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
GÖLGE’NİN SURİYE PLANI

Ortadoğu’daki kaosu çıkarları için kullanmayı düşünen Gölge ise boş durmuyor. Planları doğrultusunda hamleler yapmaya devam eden Gölge, Zeynep ve Ariel’ le birlikte Suriye’ye gizli bir seyahat gerçekleştirerek yeni iş ortakları arıyor…

PUSAT HAPİSTEN ÇIKIYOR

Uzun süredir hapiste olan Pusat, nihayet özgürlüğüne kavuşuyor ve ekip arkadaşlarının yanındaki yerini alıyor.

TİLKİ’NİN İNTİKAM YEMİNİ

Yeniden ortaya çıkan Tilki Andrei ise, ölüm döşeğindeki annesine verdiği intikam yeminini yerine getirmek için harekete geçiyor.

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 271.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

(fragman izle)