Kurtlar Vadisi Pusu 270. yeni bölümde Polat Gölge'nin kim olduğunu öğrenebilecek mi? | Fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 270. yeni bölümde Polat Gölgenin kim olduğunu öğrenebilecek mi | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 09:48

Kurtlar Vadisi Pusu 270. yeni bölümüyle perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Polat Gölge'ye daha da yaklaşmıştır, kim olduğunu öğrenebilecek midir?

Haberin Devamı

Senelerdir ekranların en sevilen dizisi unvanını hiçbir diziye bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu perşembe günü kendi gününde kendi saatinde Kanal D ekranlarında olacak. 

Her hafta yeni bölümü ilgiyle beklenen Kurtlar Vadisi'nin başrollerini Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Kenan Çoban ve diziye yeni transfer olan Ayla Algan, Defne Samyeli, Ertan Saban gibi ünlü oyuncular paylaşıyor.


Kurtlar Vadisi Pusu 270. yeni bölümde Polat Gölgenin kim olduğunu öğrenebilecek mi | Fragman izle



 270.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu 270. yeni bölümünde yine heyecanlı sahneler sizleri bekliyor. 'Ajan Zeynep’ olarak Kurtlar Vadisi Pusu’ya katılan Defne Samyeli, ortalığı yine karıştıracak. Zırhlı bir araçla Polat ve adamlarının üzerine giden Zeynep'in neyin peşinde olduğu iyice merak konusu oldu. Polat Alemdar her yerde Asya'yı arıyor. Gölge kuracağı imparatorlukta Asya'nın da görev almasını istiyor; ancak diğer taraftan Asya'nın başına buyruk hareketlerinden de rahatsız olmaktadır. Polat Alemdar Asya'yı konuşturmak ister. Asya'yı konuşturduğunda Gölge'nin kim olduğunu ve ne yapmak istediğini daha iyi anlayacaktır.

Haberin Devamı

270. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


269. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

269. bölümde Polat Alemdar’ın Safiye ve Elif’i ziyareti, Erhan’dan gelen önemli haber üzerine kesiliyor… Hastanede ele geçirilen hard diskten çıkan bilgilerdeki şifreyi çözen Polat, Gölge’nin izini buluyor… 

269.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SÜRPRİZ TRANSFER OYUNCU BU BÖLÜMDE EKRANA GELİYOR

Sevilen diziye sürpriz oyuncular katılmaya devam ediyor. Son olarak Ertan Saban ve Defne Samyeli'nin ardından bu kez de sevilen oyuncu Ayla Algan katıldı. Yaptığı bilimsel çalışmalar sonucunda karanlık güçlerin hedefi haline gelen ve kimliğini gizleyerek yaşamak zorunda kalan Usta oyuncu Ayla Algan'ın canlandıracağı Profesör Anadolu karakteri bu bölümde izleyiciyle buluşacak.

29 Ekim 1937, İstanbul doğumlu olan Türk Tiyatro Sanatçısı,sinema oyuncusu, şarkıcı,müzik ve tiyatro sanatlarını içiçe yaşayan bir sanatçı olan Ayla Algan son olarak O Hayat Benim dizisinde rol alıyordu.