KOMEK BAŞVURU KAYIT EKRANI 2023 || Konya KOMEK başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Online kayıtları ve başvuruları başladı!

Güncelleme Tarihi:

KOMEK BAŞVURU KAYIT EKRANI 2023 || Konya KOMEK başvurusu nasıl ve nereden yapılır Online kayıtları ve başvuruları başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2023 09:03

KOMEK Konya başvuru ekranı online olarak erişime açıldı. Komek.org.tr adresinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek olan vatandaşlar, belirlenen branşlarda eğitim alabilecek. Güz döneminde yüz yüze eğitimle hizmet verecek KOMEK, başvurularını online sistem üzerinden alacak. Peki, KOMEK başvurusu nasıl yapılır? İşte, Komek.org.tr üzerinden alınacak olan başvuru süreci hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

KOMEK ile Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezlerinde yeni dönem kayıtları başladı. 26 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında http://konya.bel.tr ve http://komek.org.tr adreslerinden başvuru yapılacak.

366 BRANŞTA EĞİTİM

KOMEK her kayıt döneminde birbirinden farklı branşlar ve etkinlikler ile eğitimlerine doludizgin devam ediyor. Yeni dönemde, Model Uçak (ATA) Yapımı, Elde Maraş İşi, Rusça, Seramik, Çini İşlemeciliği, Java ile Programlama, Kısa Film Yapımı, Kaligrafi, Minyatür Sanatı, Bisiklet Kullanma Eğitimi, Ses Eğitimi, İlmihal gibi alanlar olmak üzere 366 branşta eğitim verilecek. Ayrıca yüz yüze eğitimlerde ilk kez açılacak branşlar arasında; Ahşap Tasarım ve Modelleme, Vantrolog, Türk Halk Oyunları, Kangoo Jumps, Alçı Rölyef (Sculpture Painting) Eğitimi, Görme Engellilere Yönelik Braille Satranç, Reformer Pilates, Spinning, Depreme Hazırlık ve Okuma gibi eğitimler bulunuyor. 

Haberin Devamı

KOMEK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası: