Kandıra Belediyesi hangi partide? Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı kimdir? 2019 Kandıra yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Kandıra Belediyesi hangi partide Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı kimdir 2019 Kandıra yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2024 14:25

Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken, Kocaeli Kandıra'nın hangi partide olduğu merak konusu oldu. 96 mahalleden oluşan Kandıra nüfusu 53.845. İlçenin yüz ölçümü 933 kilometrekare. Peki Kandıra Belediyesi hangi partide, Belediye Başkanı kim? İşte 2019 Kandıra yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

Kandıra Belediyesi'nin hangi partide olduğu 2024 yerel seçimlerine giderken merak konusu oldu. Sandığa gidecek seçmenler yaşadıkları ilçe belediyesinin hangi partide olduğunu araştırıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre 2019 yerel seçimlerinde Kandıra'da seçmenler 170 sandıkta oy kullandı. İşte Kandıra‎‎‎ 2019 yerel seçim sonuçları...

KANDIRA BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Kandıra Belediyesi için 34.036 seçmen oy kullandı. Yapılan seçimler sonucunda yüzde 57.92 oy oranı ve 18.573 oy sayısıyla belediye seçimini AK Parti kazandı.

KANDIRA BELEDİYE BAŞKANI ADNAN TURAN KİMDİR?

Adnan Turan, 1973 yılında Kocaeli Kandıra'da doğdu. İlk ve orta okulu tamamladıktan sonra lise eğitimini Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünde 1 yıl eğitim görmüştür.

Haberin Devamı

Ak Parti'de 3 dönem İl Yönetim Kurulu üyeliği yapan Turan, bu dönem içerisinde İnsan Haklarından sorumlu Başkan Yardımcılığı, Ekonomik işlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı, Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı ve son olarak da Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Amatör ve profesyonel spor kulubü yöneticiliği de yapan Turan, aynı zamanda Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.