Ä°nci Taneleri 15. bölüm (son bölüm) izleme ekranı - Ä°nci Taneleri son bölümde Nehir'e büyük ÅŸok: Babasıyla restoranda karşılaÅŸtı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Güncelleme Tarihi:

İnci Taneleri 15. bölüm (son bölüm) izleme ekranı - İnci Taneleri son bölümde Nehire büyük şok: Babasıyla restoranda karşılaştı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2024 02:38

Ä°nci Taneleri son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz ErdoÄŸan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve baÅŸrolünü üstlendiÄŸi ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 16 Mayıs PerÅŸembe akÅŸamı seyirci karşısına çıktı. Nehir ile Cihan'ın yıllar sonraki kavuÅŸması duygusal anlara neden olurken, Azem'in bulduÄŸu korkunç ipucu dikkat çekti. Dizinin final sahnesinde ise Nehir'in babasıyla aynı restoranda karşılaÅŸması heyecan dolu anlara neden oldu. Tüm bunların ardından Ä°nci Taneleri 15. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı eriÅŸime açıldı. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ä°ÅŸte, Ä°nci Taneleri 15. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.Â

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 16 Mayıs tarihli 15. son bölümünde, Reyyaz’dan telefonunu alan Aleyna, ‘annemi arayacağım’ deyip Necmi’yi aradı.  Mahun, oğlu Arcan’ı evlenme konusunda kararını tekrar gözden geçirmesi için uyarırken, restoranda babasını karşısında gören Nehir, büyük şaşkınlık yaşadı. İşte, İnci Taneleri 15. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nehir ile Cihan yıllar sonra kavuşurlar. İki kardeşin birbirini bulması onlara tekrar hüzünlü hikayelerini hatırlatır. Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddeder. Reyyaz, Cihan’ı hızla yeni hayatına hazırlıyordur. Azem, Dilber’in hayatındaki sorunlara kayıtsız kalmasa da Dilber Azem’e hala kırgındır. Azem, Nehir’e ulaşabilmek için kızının yeni hayatına dair izleri takip ederken en büyük ipucunu hiç ummadığı anda yanı başında bulacaktır.

Haberin Devamı

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İnci Taneleri 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, Dilber'in elini bırakacak mı?

Azem bir yandan evlatlarıyla mutlu bir hayat hayali kurarken, diğer yandan Dilber ve Piraye arasında bir gitgel yaşar. Dilber'in Zahir ile barıştığını öğrenen Azem çok şaşırır. Ancak Dilber'in en yakın arkadaşı Azem'i Dilber'in elini bırakmaması konusunda uyarır. Kimliğinin ifşa olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Azem'in ne yapacağı merak konusu.

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası: