Hilal Özdemir Babacan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Hilal Özdemir Babacan'ın biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Hilal Özdemir Babacan kimdir, kaç yaşında ve nereli İşte Hilal Özdemir Babacanın biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2022 12:15

Kanal D’nin, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, Nur Tuğba Namlı’nın doğum iznine ayrılması sebebiyle 7 Kasım’dan itibaren Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan’ın sunumuyla ekrana gelecek. Bu gelişmenin ardından Hilal Özdemir Babacan'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Hilal Özdemir Babacan kimdir?

Haberin Devamı

Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan'a bırakacak. İşte, Hilal Özdemir Babacan'ın biyografisi...

HİLAL ÖZDEMİR BABACAN KİMDİR?

Spiker Hilal Özdemir, 23 Kasım 1989 yılında dünyaya geldi. Eyüboğlu Koleji'nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamladı.

Lisansını İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden tamamlayan Hilal Özdemir, Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya üzerine eğitim gördü.

Show Tv, Kanal D, NTV Spor, NTV, SKYTURK360'ta Haber spikeri olarak görev aldı. Hilal Özdemir baba tarafından aslen Kocaeli Hereke'lidir.

Haziran 2018 tarihinde Medipol Başakşehir takımının milli kalecisi Volkan Babacan ile dünya girmiştir. Çiftin nikahını dönemin İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıymıştır.

Haberin Devamı

Şahitleri ise İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, dönemin Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Abdulhalik Çimen, Serhat Albayrak ve Gizem Sınay yapmıştır.