Hafta sonu hava nasıl olacak? 7-8 Ocak hava durumu tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu hava nasıl olacak 7-8 Ocak hava durumu tahminleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2023 09:26

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, hafta sonu hava sıcaklıkları merak konusu oldu. Yeni yılın ilk hafta sonu tatilini karşılamak isteyen vatandaşlar, ikamet ettikleri şehirler için güncel verileri öğrenmek istiyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Çankırı, Yozgat ve Giresun çevrelerinin yağmurlu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağıların bugün öğle saatlerinden sonra Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor. İşte, il il 7-8 Ocak hava durumu tahminleri...

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak 7-8 Ocak hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak 7-8 Ocak hava durumu tahminleri

Haberle ilgili daha fazlası: